Τρίσφαιροι Ιππότες

Τη νίκη με 3-1 επί του Πολυβώτη πανηγύρισαν οι Ιππότες στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος). Με το τρίποντο αυτό η ομάδα της Παλιάς Πόλης έφτασε τους έξι πόντους και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

Όλα τα γκολ της αναμέτρησης επιτεύχθηκαν στο β’ μέρους, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και να φτάνουν δίκαια στην επικράτηση.

Στο 50’ με τρομερό μακρινό σουτ του Εμίρογλου, οι Ιππότες έκαναν το 1-0 και διπλασίασαν τα τέρμα τους στο 65’ με το πλασέ του Παγκράτη για το 2-0.

Τρία λεπτά αργότερα (68’) ο Προκόπης Χαρτοφύλλης με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1 και έδωσε ελπίδες στην ομάδα του, οι οποίες ψαλιδίστηκαν στο 85’ με το γκολ του Ζαγκότση που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα του.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Βασίλας, Βούλγαρη

Συνθέσεις:

Ιππότες: Σαγρής, Κωνσταντίνου, Φωταράς, Χέλα, Μαρίνος,Ντούσκου, Τσάκε (33’ λ.τρ. Κουράνι), Εμίρογλου (85’ Γεωργίου), Καπουράνι, Παγκράτης, Ταγάκης (70’Ζαγκότσης)

Πολυβώτης: Μαμώλης, Καραγιάννης, Καλογεράτος (60’ Χαρτοφύλλης Ν.), Καρακωνσταντίνος, Χαρτοφύλλης Πρ. (88’ Κυπραίος), Σβύνος, Φωτεινής, Χατζηνικολάου Β.Κ., Αδραχτάς, Σφακιανός, Παπαδάκης (56’ Δερμιτζάκης)