Τρομερός ο Πουλάκος “λύγισε” τον Ιάλυσο

Ο πρώτος σκόρερ της Γ’ Εθνικής, Πουλάκος πέτυχε τέσσερα τέρμα και ο Ηλυσιακός πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 4-0 επί του Ιάλυσου στο γήπεδο Ζωγράφου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής (4ος όμιλος). Βαρύς ο αγωνιστικός χώρος με πολύ… λάσπη.

Η ομάδα της πρωτεύουσας με «όπλο» την έδρα της μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε με το σουτ του Θανόπουλου που μπλόκαρε ο Λουτριώτης στο 3ο λεπτό.

Η… απάντηση των τοξοβόλων ήρθε στο 8’ με το σουτ του Λιόση που έφυγε άουτ και στο 15’ ο Μαθιός κόπηκε τελευταία στιγμή από την άμυνα των γηπεδούχων.

Οι φάσεις ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες στο πρώτο μισάωρο, με τα δυνατά μαρκαρίσματα να είναι αρκετά και την μπάλα να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου.

Από μια στημένη φάση στο 33’, ο Ηλυσιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Το κόρνερ του Θανόπουλου βρήκε το κεφάλι του Πουλάκου και ο έμπειρος επιθετικός έγραψε το 1-0.

Πριν συνέλθει ο Ιάλυσος, δέχθηκε και δεύτερο τέρμα. Σκόρερ και πάλι ο Πουλάκος στο 38’ με δυνατό σουτ, έπειτα από μπαλιά του Θανόπουλου για το 2-0.

Προσπάθησε να αντιδράσει πριν την ανάπαυλα η ομάδα του νησιού μας, ωστόσο στο 42’ το σουτ του Ρεκλείτη έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’) ο Παφιάκης μετά από μαρκάρισμα από αντίπαλο αμυντικό έπεσε μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το ματς.

Με τους πρωταθλητές Δωδεκανήσου να αναζητούν το γκολ και να βρίσκονται στην επίθεση συνεχίστηκε το παιχνίδι, αλλά οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα.

Αντιθέτως, στο 71’ βρήκαν και τρίτο τέρμα. Στο 71’ ο Σαμπανάϊ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Πουλάκος με πλασέ έκανε το 3-0.

Τα πάντα είχαν τελειώσει και στο 91’ ο Πουλάκος πέτυχε καρέ τερμάτων στο τετ α τετ με τον Λουτριώτη, διαμορφώνοντας το 4-0.

Διαιτησία: Νεοφυτιάδης, Μπετσόγλου, Σεφέρης

Συνθέσεις:

Ηλυσιακός: Κουρεπίνης, Μέξης, Χατζηγιαννακός (80′ Παπαδημητρίου), Θυριόπουλος, Μπίρης, Αμανατίδης, Στρίγγας (66′ Φούντας), Μπουτσούλας, Σαμπανάϊ (74′ Φλέγγας), Θανόπουλος, Πουλάκος

Ιάλυσος: Λουτριώτης, Λιόσης (74′ Λύρας), Σαχίνης (46′ Φυλακούρης), Αθανασίου, Χεμωνέττος Κ., Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κοκκίνης, Σπάρταλης, Μαθιός (63′ Χατζηκοσμάς), Κοιλιάρας