Ασταμάτητος ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Ούτε τα χαλασμένα χρονόμετρα, ούτε ο Π.Α.Σ.Κ.Α. σταμάτησαν τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος! Η ομάδα μας κέρδισε στο μικρό (και προβληματικό από κάθε άποψη) κλειστό γυμναστήριο του Μετς τον Π.Α.Σ.Κ.Α. με 58-50, έκανε το 10 στα 10 και ολοκλήρωσε αήττητη την πορεία της στη regular season του ομίλου νότου, στο 18ο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. Με τον τρόπο αυτό, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος έκοψε πρώτος το νήμα και πέρασε απευθείας στο φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος (όπως και ο Άρης), ενώ τα άλλα δύο εισιτήρια θα κριθούν από τα παιχνίδια Ίριδα Καβάλας- Άτλας Αθηνών και Π.Α.Σ.Κ.Α.- Μέγας Αλέξανδρος. Το παιχνίδι στο Μετς παρακολούθησε ο πρόεδρος του συλλόγου μας και περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου, καθώς και ο γενικός αρχηγός της ομάδας μας Τάκης Καλούδης.
*Κάτω από… πρωτόγονες συνθήκες διεξήχθη το παιχνίδι ανάμεσα στον Π.Α.Σ.Κ.Α. και τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος, αφού για άγνωστους λόγους προτιμήθηκε και πάλι το Β’ κλειστό γυμναστήριο του Μετς. Χρονόμετρο (24άρι) δεν υπήρχε με τους κριτές να φωνάζουν την αντίστροφη μέτρηση, στον ηλεκτρονικό πίνακα τα λαμπάκια ήταν καμένα και το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι η κατάσταση δεν αλλάζει. Και να φανταστεί κανείς ότι έπαιζαν οι καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα… Απ’ ότι ενημερωθήκαμε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Π.Α.Σ.Κ.Α. η κατάσταση είναι ίδια… Πολλά μπράβο στους υπεύθυνους!
Τα δεκάλεπτα ήταν: 14-12, 26-26(ημ.), 42-45, 50-58
Διαιτητές: Τσούντσουρας- Αρτεμάκη- Παυλόπουλος
Π.Α.Σ.Κ.Α. (Χρόνης): Σγαρδέλης 13, Διαμαντής, Γκοτζαράι 2, Κουνιάς 6, Παπαστάμος 2, Μακρής 21, Ντομτζιόνι 6, Μυρωνάκης.
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Ευσταθίου): Χαρτερός, Μιχαήλου 2, Χαμαντί 23, Πλαγγέτη, Ζαραγκότας 8, Χατζηδημητρίου 8, Δαούλας, Βασίλεβ, Παππάς 13, Στυλιανακάκης 4.