Πράσινη “βόλτα” στη Λέρο

Άνετο απόγευμα πέρασε στην Λέρο η Ρόδος, καθώς τα ελάφια επικράτησαν με 1-4 της τοπικής ΑΕΛ στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries και παρέμειναν στην κορυφή διατηρώντας το +5 από την δεύτερη θέση.

Μετά από δέκα λεπτά παιχνιδιού το σκορ ήταν ήδη 0-2. Στο 5′ ο Ιμεραλιλάϊ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Γκόγκας άνοιξε το σκορ με πλασέ, ενώ στο 10′ από την μπαλιά του Χατζηλιόντα, ο Παυλίδης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Το ημίχρονο κύλησε χωρίς να επιτευχθεί κάποιο τέρμα, παρά την υπεροχή και τις φάσεις που δημιούργησε η Ρόδος μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48′) ο Τσάτσος με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ μείωσε σε 1-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, δίνοντας ελπίδες στους γηπεδούχους για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το σκορ έμεινε “εύθραυστο”, ωστόσο οι πράσινοι στο τελευταίο δεκάλεπτο φρόντισαν να “καθαρίσουν” την υπόθεση νίκη και να κλειδώσουν το τρίποντο.

Στο 80′ ο Χατζηλιόντας σέντραρε και ο Καντιμοίρης με κεφαλιά σημείωσε το 1-3, ενώ στο 88′ η μπάλα έπειτα από ωραία συνεργασία Δελαπόρτα- Γκόγκα, κατέληξε στον Παυλίδη που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Βουλγαράκης, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

ΑΕΛ: Χαλκίδης, Καστής, Ακοκλάνης, Γιαννουκάς, Βασιλείου (30’ Μπάκας), Τσάτσος, Ηλίας (63’ Κουρεβέλης), Καρπαθάκης, Καράγκιολης (75’ Πέρος), Φουντής, Μεραμπελιώτης

Ρόδος: Ράτζα, Ιμεραλιλάϊ (75’ Γκάϊδας), Κακαζούκης, Θεοδοσίου, Καλημέρης (46’ Ευγενικός), Καντιμοίρης, Δελαπόρτας, Τζιβίλογλου (80’ Μπιγκό), Παυλίδης, Χατζηλιόντας, Γκόγκας