“Καθάρισε” ο Παλάζης και πήρε τρίποντο… ανάσας ο Απόλλων Απολλώνων

Σε ένα ματς στο οποίο πάλεψε μέχρι το φινάλε ο Ανταγόρας δεν τα κατάφερε τελικά και ηττήθηκε με 1-0 απ’ τον Απόλλων Απολλώνων μετά από γκολ που πέτυχε ο Τάσος Παλάζης στο 63ο λεπτό με δυνατό σουτ. Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Κώστας Τσαραπατσάνης που κράτησε σε πολλές περιπτώσεις το μηδέν για την εστία του με τους «πράσινους» να έχουν τις ευκαιρίες τους αλλά να μην μπορούν να σκοράρουν πρώτοι. Πολλά παράπονα απ’ τον Καραγιάννη έχουν οι φιλοξενούμενοι αφού κατάφερε να τους εκνευρίσει με τα σφυρίγματα του ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον Κατσαμούνδη.

Το ματς ήταν μοιρασμένο στο πρώτο τέταρτο με τις δύο ομάδες να αναλώνονται κυρίως σε προσωπικές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι γινόντουσαν πιο πιεστικοί κυρίως απ’ τις πτέρυγες με Παλάζη και Λολάκη με τον Τσαπατσάνη να κρατά το μηδέν σε πάρα πολλές περιπτώσεις και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίτς τέρματα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλωνας προσπάθησε και πάλι με τον ίδιο τρόπο να φανεί απειλητικός, ωστόσο ο Ανταγόρας όχι μόνο έκλεινε σωστά αλλά έβγαινε πολύ οργανωμένα στην αντεπίθεση και είχε τις ευκαιρίες του για να σκοράρει πρώτος με τον Μακαρούνα να του λέει «όχι».

Οι γηπεδούχοι πάντως κατάφεραν στο 63’ να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από κάθετη πάσα του Ισκά ο Παλάζης απέφυγε ωραία τους αντιπάλους του και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Τσαραπατσάνη.

Απ’ το γκολ και μετά οι γηπεδούχοι οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το σκορ, με τον Ανταγόρα να μην μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία, και λίγο έλειψαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα όταν στο 83’ ο Παλάζης από πλεονεκτική θέση πλάσαρε άουτ.

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Παλάζης, Μακαρούνας Μ. και Σαπαλίδης ενώ απ’ τον Ανταγόραξεχώρισαν οι Τσαραπατσάνης, Κουρζής και Συμεόνοφ.

Πολλά παράπονα απ’ τον Καραγιάννη έχει ο Ανταγόρας. Χωρίς πρόβλημα οι Στεφανάκης και Ράδος.

Oι συνθέσεις

Απόλλων Απολλώνων: Μακαρούνας Ι., Ισκάς, Γεωργίου, Μακαρούνας Μ., Λαθούρης, Λολάκης (73′ Παλάζης Σ.), Χατζηκυριάκος, Δημητρόπουλος (52′ Γιαννακόπουλος), Σαπαλίδης, Γεωργαλλής (88′ Πλάτσης), Παλάζης Τ..

Ανταγόρας: Τσαραπατσάνης, Ζώης, Μαρίνος, Κατσαμούνδης, Μουτσομπέγκα, Σχουλλής, Κουρζής, Μακρής (76′ Φούκης), Αρκούδας, Συμεόνοφ (69′ Τσιφτσίδης), Πέτσας

giafkasports.gr