Νίκη- βάλσαμο για τον Ηρακλή Μαριτσών

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Ηρακλής Μαριτσών ο οποίος με σκόρερ τον Καρίκη Γ.Δ. υποχρέωσε τον Αντίμαχο στην 3η του φετινή ήττα με 2-1 (σκόραρε στις καθυστερήσεις ο Θωνιάτης) και έφτασε έτσι τους 15 βαθμούς. Οι κόκκινοι ήταν ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αλλά αρκετά φλύαροι με τον Ηρακλή να σκοράρει δύο φορές κόντρα στην ροή του ματς και παίρνει την μεγάλη νίκη ενώ ο Μιχαλάκης απόκρουσε και πέναλτι του Παπακωνσταντή στο 84ο λεπτό.

Οι «κόκκινοι» μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να απειλήσουν κυρίως απ’ τα πλάγια αλλά ο Ηρακλής Μαριτσών κατάφερε στην πρώτη φάση του παιχνιδιού να πετύχει γκολ όταν στο 14ο λεπτό ο Στεφανάκης έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε στον δεξί δοκάρι και ο Καρίκης Γ.Δ δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 1-0.

Μετά το σοκ ο Αντίμαχος προσπάθησε να αντιδράσει είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησε με τον Βλαντιμίροφ στο 41’ και τον Συνεσίου στο τέλος του ημιχρόνου για την ισοφάριση με το 1-0 πάντως να παραμένει.

Η ομάδα του Γιώργου Σταμάτη μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο μέρος, είχε κλείσει στα καρέ του τον Ηρακλή Μαριτσών αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν και πάλι κόντρα στην ροή του αγώνα να σκοράρουν.

Ο Αγγελόπουλος πίεσε τον Βακουφτσή (ήταν τραυματισμένος στην συγκεκριμένη φάση και μετά από δύο λεπτά έγινε αναγκαστική αλλαγή) έκλεψε την μπάλα και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Καρίκη Γ.Δ για το 2-0.

Από εκείνο το σημείο το ματς άνοιξε αφού ο Αντίμαχος πίεζε για να επιστρέψει στο παιχνίδι με ένα γρήγορο γκολ και δημιουργήθηκαν αρκετά κενά στην άμυνα του με τους γηπεδούχους να κερδίζουν και πέναλτι στο 84’ σε ανατροπή του Καρίκη Γ.Δ απ’ τον Μιχαλάκη αλλά ο τερματοφύλακας του Αντίμαχο είπε «όχι» αποκρούοντας στην δεξιά γωνία την εκτέλεση του Παπακωνσταντή Κ.

Το μόνο που άλλαξε μέχρι το τέλος ήταν το τελικό σκορ με τον Αντίμαχο να καταφέρνει στο 94’ με δυνατό σουτ του Θωνιάτη μετά από κεφαλιά πάσα του Ιωαννίδη να μειώνει σε 2-1.

Καλύτεροι απ’ τον Ηρακλή Μαριτσών οι Μπιλιάς, Καρίκης Γ.Δ., και Τσούφιος ενώ απ’ τον Αντίμαχο προσπάθησαν οι Χατζησουλεϊμάν, Μπεκιρλάρι και Μποϊλής.

Καλοί σε γενικές γραμμές οι Χαρισμανίδης, Αχιολάς και Γιακουμάκης.

Oι συνθέσεις

Ηρακλής Μαριτσών: Κοσμάς, Καρίκης Γ.Σ., Λορέντζος, Λενιού, Τσούφιος, Μπιλλιάς, Καρίκης Γ.Δ. (91′ Βασιλώττος Χ.), Παπακωνσταντής Κ., Στεφανάκης (68′ λ.τ Τσαλώλης), Αγγελόπουλος, Βασιλώττος Ε. (73′ Κρητικός).

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Ιωαννίδης, Μπεκιρλάρι, Βακουφτσής (61′ λ.τ Κορκής), Σωτίρι, Βλαντιμίροφ (68′ Καράλιαμης), Θωνιάτης, Χατζησουλεϊμάν, Συνεσίου, Μποϊλής, Πης

giafkasports.gr