Μοιρασιά και… σύρραξη στην Ψίνθο

Σ’ ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από την σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, Δόξα και Καλυμνιακός ήρθαν ισόπαλοι 0-0 στο γήπεδο Ψίνθου για την 15η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Αποβλήθηκε ο Τσοπάνογλου μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες, καθώς στόχος τους ήταν το τρίποντο στην μάχη που δίνουν για παραμονή.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως με τον Λυριστή προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Ζερβού. Σημαντικότερη στιγμή για τους βυσσινί ήταν η απόπειρα του έμπειρου επιθετικού να “κρεμάσει” τον αντίπαλο γκολκίπερ στο 25′, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ψινθενοί θέλησαν να γίνουν πιο επιθετικοί, ωστόσο αυτό έδινε περισσότερους κενούς χώρους στους φιλοξενούμενους που και αυτοί με την σειρά τους προσπάθησαν να πλησιάσουν με αξιώσεις την εστία του Ηλία.

Στο 65′ το απ΄ευθείας χτύπημα κόρνερ του Λυριστή απομακρύνθηκε με υπερένταση από τον Ζερβό, ενώ η… απάντηση του Καλυμνιακού ήρθε με την σημαντικότερη ευκαιρία του ματς. Ο Κάννης στο 87′ βρέθηκε απέναντι από τον Ηλία, αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.

Παράλληλα ο νεαρός πορτιέρο της Δόξας είπε “όχι” με εντυπωσιακό τρόπο στο σουτ του Κλειδαρά στο 89ο λεπτό και έτσι το ματς δεν είχε νικητή.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του πρώτου μέρους υπήρξε ένταση μεταξύ του Ζερβού και φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας. Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξαν αψιμαχίες μεταξύ του τερματοφύλακα του Καλυμνιακού και του Τσοπάνογλου που αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα. Η ένταση γενικεύτηκε και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και το θέμα έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Διαιτησία: Μίαρης, Κόκκαλης, Βασίλας

Συνθέσεις:

Δόξα: Ηλίας, Μπαρμπαντώνης (λ.τρ. 18΄Κυριαζής),Ορφανός Χρ. (83′ Μπόνης), Κοστομοίρης, Ορφανός Δημ., Λυριστής, Στελλάς, Τσοπάνογλου, Φραντζής, Χατζηνικόλας

Καλυμνιακός: Ζερβός, Κότσαρης, Καμπούρης, Φράγκος, Κάννης, Μούστος, Τρικοίλης (63′ Κασιώτης), Καννέλης (46′ Τσαγγάρης), Βεζυρόπουλος (80′ Τρικοίλης), Κλειδαράς, Λελέκης