Τα “ελάφια” κρατούσαν… ρόπαλο!

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η Ρόδος την σημερινή αναμέτρηση του Δημοτικού Σταδίου ενάντια στον Ηρακλή Μαριτσών για την 16η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Οι πράσινοι της Ρόδου ήταν… ροπαλοφόροι και με το άνετο 5-0 έκαναν το 15Χ15.

Μόλις στο 3ο λεπτό από την σέντρα του Ιμεραλιλάϊ, ο Γκόγκας με πλασέ έκανε το 1-0 και στο “καπάκι” ήρθε δεύτερο τέρμα για την ομάδα του Σάββα Ορφανίδη.

Στο 5′ είχαμε νέα συνεργασία Ιμεραλιλάϊ- Γκόγκα και ο έμπειρος επιθετικός με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.

Πριν το τέλος του ημιχρόνου, η Ρόδος που είχε “πατήσει” τον αντίπαλο της, έφτασε και σε τρίτο τέρμα με τον Παυλίδη στο 35′ για το 3-0 του πρώτου μέρους.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, ο Δελαπόρτας έβγαλε νέα ασίστ στον Παυλίδη και ο μέσος των “ελαφιών” σκόραρε επίσης για δεύτερη φορά, κάνοντας το 4-0 στο 50ο λεπτό της συνάντησης.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ευγενικός με διαγώνιο σουτ στο 75ο λεπτό, καθώς στο 85′ ο Γιώργος Δ. Καρίκης είχε προσπάθεια στο οριζόντιο δοκάρι και “σπατάλησε” την ευκαιρία για το γκολ της τιμής από τον Ηρακλή.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Κόκκαλης, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Ρόδος: Τσουρούτης, Ιμεραλιλάϊ, Ορφανίδης, Γκάϊδας, Καντιμοίρης, Θεοδοσίου, Τζιβίλογλου (46′ Μπιγκό), Παυλίδης (65′ Ευγενικός), Χατζηλιόντας (57′ Ζωάννου), Δελαπόρτας, Γκόγκας

Ηρακλής: Κοσμάς (55′ Θέμελης), Καρίκης Γ.Σ., Τσούφιος, Κώτσος, Παπακωνσταντής Κ., Λεννιού, Κρητικός (60′ Μάργαρης), Φελεσάκης, Βασιλώττος, Αγγελόπουλος (20′ λ. τρ. Στεφανάκης), Καρίκης Γ.Δ.