Άφησε βαθμούς στο Παραδείσι ο Διαγόρας

Παρότι είχε την καθολική υπεροχή σ’ όλο το παιχνίδι και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες για να “καθαρίσει” άνετα τη νίκη, ο Διαγόρας ήρθε ισόπαλος 1-1 στο Παραδείσι με τον Κλεάνθη στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries και έχασε κι άλλο έδαφος για την “μάχη” του τίτλου. Με δέκα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα και οι δύο ομάδες που έχουν αμφότερες παράπονα από την διαιτησία.

Η έλλειψη καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια, αλλά και η αστοχία ήταν τα δύο… συστατικά που ο Διαγόρας δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο πρώτο ημίχρονο.

Οι κυανέρυθροι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, κυκλοφορούσαν την μπάλα όπου είχαν συντριπτική κατοχή, ωστόσο δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία των αντιπάλων τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν ίδια. Πάντως στο 55′ ο γηραιός κατάφερε να “ξεκλειδώσει” την άμυνα των “ροσονέρι” και άνοιξαν το σκορ. Από το ωραίο σουτ του Γεωργιάδη, η μπάλα βρήκε σε αμυνόμενο και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.

Η αποβολή του Γιατσιάτσου στο 64′ για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή (φωνές από τον Κλεάνθη για την απόφαση του ρέφερι), φάνηκε πως θα ήταν η… ταφόπλακα των γηπεδούχων για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, από την στιγμή που και μετά το γκολ ο Διαγόρας βρίσκονταν συνεχώς στην επίθεση και αναζητούσε το δεύτερο τέρμα.

Παίζοντας με δέκα ποδοσφαιριστές, η ομάδα του Γιώργου Σταυριανού οπισθοχώρησε, αλλά το συγκρότημα του Μιχάλη Τσιβρινή δεν δημιούργησε την μεγάλη φάση μπροστά από τα καρέ του Καστανάκη.

Στο 75′ ο Κιοσέογλου για ένα μαρκάρισμα στον χώρο της μεσαίας γραμμής αντίκρισε και αυτός την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με τον “γηραιό” να διαμαρτύρεται αυτή την φορά για την απόφαση του διαιτητή.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Διαγόρα, στο 85′ από το φάουλ του Γιαννίκου, η μπάλα “κόλλησε” στην περιοχή των φιλοξενούμενων και από κοντά ο Καρίκης ισοφάρισε σε 1-1 παρά τις φωνές των κυανέρυθρων πως υπήρξε χέρι από επιτιθέμενο στην συγκεκριμένη φάση.

Το παιχνίδι στα τελευταία του λεπτά έγινε… ροντέο, με τον Διαγόρα να βγαίνει μπροστά για το γκολ της νίκης, μόνο που αυτό λίγο έλειψε να το πετύχει ο Παπακωνσταντίνου στο 87′ για λογαριασμό του Κλεάνθη, αλλά το πλασέ του νεαρού από θέση τετ α τετ, αποκρούστηκε από τον Δαρζέντα που έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Κασιώτης, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Καρίκης, Γιαννίκος, Πάττας (87’ Γρηγοριάδης), Δαλκίδης, Σκόρπος (66’ Σορωνιάτης), Αλεξανδρίδης (46’ Παπακωνσταντίνου), Δραγάτης, Γεωργαλλής, Πελέκης

Διαγόρας: Δαρζέντας, Φωτεινής, Παϊζάνος, Κιοσέογλου, Γεωργιάδης, Καλημέρης (86’ Μπαούρης), Μπερνιδάκης, Μαριάς, Τσαγγάρης (78’ Χατζηφούντας), Καρπαθάκης, Πεταυράκης