Με “χρυσή αλλαγή” πήρε το “τρίποντο” ο Άγιος Λουκάς

Χάρις το γκολ που σημείωσε στο 87ο λεπτό ο Χατζηγεωργίου, ο Άγιος Λουκάς επικράτησε με 1-0 της Αναγέννησης Έμπωνας στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος). Δύο λεπτά πιο πριν είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχους, στους οποίος νωρίτερα ακυρώθηκε γκολ.

Το ματς είχε λίγες φάσεις, ωστόσο σε μια από τις ελάχιστες καλές στιγμές του πρώτου μέρους, οι πράσινοι έχασαν σημαντική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Στο 25′ ο Στάππας έκανε την σέντρα και ο Θαρρενός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 40′ από την σέντρα- σουτ του Ηλία που απομάκρυνε ο Νικολέττος με υπερένταση σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο “Άγιος” ήταν πιο απειλητικός. Έχασε σημαντική ευκαιρία στο 75′ με το σουτ του Σαλπέα που απόκρουσε ο Νικολέττος και στο 82′ με το πλασέ του Κυριαζή από θέση τετ α τετ που έφυγε άουτ.

Το ακυρωθέν γκολ του Μπάλα με κεφαλιά στο 82ο λεπτό για οφ- σάϊντ, έφερε… έκρηξη διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους και την αποβολή του προπονητή τους, Γιώργου Μπακίρη από τον πάγκο.

Τελικά το 1-0 διαμορφώθηκε στο 87ο λεπτό με την σέντρα του Σαλπέα και την κεφαλιά του Χατζηγεωργίου που είχε εισέλθει δύο λεπτά νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Αποβλήθηκε ο Μπάκης στο 90′, καθώς άνοιξε διάλογο με την εξέδρα.

Διαιτησία: Αντωνάς, Αχιολάς, Μοσχάτος

Συνθέσεις:

Άγιος Λουκάς: Κιόττου, Μοσχούς, Σαλπέας, Μακρυδημήτρης, Καλογήρου (92’ Μπακίρης), Ηλίας, Μοσχιδιού, Γιακουμάκης (67’ Χατζηγεωργίου), Κυριαζής (87’ Σπανός), Μπάλα, Κοσμάς

Αναγέννηση: Νικολέττος, Ζαμπελάκης (46’ Ν. Τσουκαλάς), Τσαγκαράκης, Κενενούνης, Αλβανός, Χρυσοχόος, Στάππας, Τσουκαλάς Ελ. (65’ Χατζηγιαννάκης), Παπαχριστοδούλου, Θαρρενός (85’ Κωνσταντάκης), Μπάκης