Ξέσπασε στην Δόξα ο Φοίβος στο ντεμπούτο του Μαργέλου

Με τον Σταμάτη Μαργέλο στον πάγκο του, ο Φοίβος συνέτριψε την Δόξα Ψίνθου με 7-0 στο γήπεδο Κρεμαστής για την 16η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Ξέσπασαν μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα οι κυανοκίτρινοι ενάντια στους βυσσινί που δεν είχαν προπονητή στον πάγκο μετά την παραίτηση του Γιώργου Σαββιδάκη.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη κριτική το συγκεκριμένο ματς, αφού το σκορ πήρε διαστάσεις θριάμβου από νωρίς για τους γηπεδούχους που ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Στο 2ο μόλις λεπτό ο Δράκος έκανε την μπαλιά στον Ζουρούδη και ο έμπειρος επιθετικός με σουτ έκανε το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα (9′) ο Κουδούνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπαϊλης με κεφαλιά ανάγκασε τον Ηλία σε σπουδαία επέμβαση.

Με δυνατό σουτ στο 15′ ο Μαΐλης έκανε το 2-ο για τον Φοίβο και από μπαλιά του έμπειρου μέσου στο 22′, ο Ζουρούδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς για το 3-0.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Φοίβος πέτυχε και τέταρτο τέρμα. Σκόρερ ο νεαρός Κουδούνης στο 25ο λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Συνέχισε τον… βομβαρδισμό στην επανάληψη η ομάδα της Κρεμαστής. Το 5-0 έκανε στο 53ο λεπτό ο Δράκος με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μαΐλη.

Στο 81′ ο Κουδούνης σέντραρε και με νέα κεφαλιά ο Δράκος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0, για να διαμορφώσει το τελικό 7-0 ο Φτάκλας με σουτ στο 89ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Σπάρταλης, Καραγιάννης

Συνθέσεις:

Φοίβος: Ψωμιάδης, Ντόστι, Φελεγκάκης, Αργέντης (85΄Καζούλης), Μήτρου, Φτάκλας, Αξιώτης (58΄Κοντόγιαννος), Δράκος, Κουδούνης, Μαϊλης, Ζουρούδης (54΄Τζεμαλάϊ)

Δόξα: Ηλίας, Κωστομοίρης, Ορφανός Χ., Στελλάς, Τσακίρης (63΄Μπαρμπαντώνης), Ορφανός Δ., (80΄Μπόνης), Λυριστής Μ., Χατζηνικόλας Μ. (58΄Φραντζής), Κυριαζής, Μπάρδος, Κιόττου.