Όλα… μηδέν στην Λίνδο

Άγευστο παιχνίδι με πολλά λάθη και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, έγινε στο γήπεδο Λίνδου για την 16η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries όπου Κλεόβουλος και Αστέρας Μασσάρων έμειναν στο 0-0 και πήραν από ένα βαθμό. Σπουδαία ευκαιρία στο φινάλε για τους Μασσαρενούς ώστε να φύγουν με το διπλό, διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι οι γηπεδούχοι. Πρώτη ισοπαλία για τον Αστέρα την φετινή σεζόν.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα ξεχάσουν γρήγορα όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες, αφού δεν πρόσφερε θέαμα και… βασίστηκε κυρίως στην διάθεση που έδειξαν οι ομάδες να διαφυλάξουν την άμυνα τους.

Πολλά τα λάθη και οι μονομαχίες στην μεσαία γραμμή, με την μόνη απειλή για τους τερματοφύλακες να είναι ορισμένα μακρινά σουτ που δεν βρήκαν στόχο.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο του α’ μέρους οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, ωστόσο το σκορ δεν άνοιξε.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία μέχρι εκείνο του χρονικό σημείο (42′) “σπαταλήθηκε” από τους ποδοσφαιριστές του Σάββα Σταυρίδη. Από την μπαλιά του Γιώργου Πλαγγέτη, ο Μπαϊρακτάτης κινήθηκε από τα δεξιά ως κρυφός φορ και βρέθηκε απέναντι από τον Χρυσανθή που είπε “όχι” στο πλασέ του και στο “ριμπάουντ” ο έμπειρος παίκτης έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό (43′) ‘ήταν η σειρά των Λινδιακών να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Τόππου, με τον Αλέκο Κακλαμάνο που σούταρε διαγώνια, άουτ από πλεονεκτική θέση.

Πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Αστέρας βρήκε και πάλι το κενό στην δεξιά πτέρυγα του Κλεόβουλου και απείλησε από την αριστερή πλευρά. Ξανά ο Μπαϊρακτάρης στο 44′ βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά αυτή την φορά προτίμησε να κάνει το γύρισμα και το πλασέ του Πατσιαούρα κόντραρε σε αμυντικούς.

Στις καθυστερήσεις (46′) οι Λινδιακοί ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Διονυσιακόπουλου μέσα στην περιοχή, έπειτα από σέντρα του Κουκουτσέλα, αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το ματς.

Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε. Έφτασε το 58ο λεπτό για να δημιουργεί η πρώτη καλή στιγμή, αλλά ο Γιώργος Πλαγγέτης άνοιξε πολύ το κοντρόλ από την μπαλιά του Λούπου και τον πρόλαβε ο Χρυσανθής.

Οι δύο ομάδες ανοίχθηκαν στο τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, αναζητώντας το γκολ της νίκης και αυτό άφησε περισσότερους κενούς χώρους για αντεπιθέσεις.

Εν τέλει μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή δεν άλλαξε κάτι, αλλά ο Αστέρας μπορεί να αισθάνεται ότι θα μπορούσε να φύγει με το “τρίποντο” από την Λίνδο, καθώς στο 88′ έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς.

Η σέντρα του Πατσιαούρα από τα δεξιά πέρασε απ’ όλους και ο Γιώργος Πλαγγέτης εντελώς αμαρκάριστος στο ύψος του β’ δοκαριού, έκανε το πλασέ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Στεφανάκης, Γιακουμάκης

Συνθέσεις:

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Σελιμάϊ (82′ Διακογεωργίου), Διάκουλας (72′ Κολιάδης), Κακλαμάνος Λ., Κωστάκης, Ανδρεόπουλος, Αναστασιάδης, Μπάρδης, Παπαοικονόμου, Κουκουτσέλας, Κακλαμάνος Αλ.

Αστέρας: Τόππος, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Μπαϊρακτάρης, Διονυσιακόπουλος, Νικήτας, Χατζημανώλης (72′ Κουρμαδιάς), Λούπος (63′ Μίρτσεφ), Πλαγγέτης Ελ., Πλαγγέτης Γ., Πατσιαούρας