Άνετη νίκη για τον Άγιο Ισίδωρο

Στο γήπεδο Αγίου Ισιδώρου, η ομάδα μας αντιμετώπισε την Ομόνοια Γενναδίου. Οι παίκτες μας μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι για την νίκη, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, είχαν την υπεροχή σε όλο τον αγώνα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, πέτυχαν τρία πολύ όμορφα γκολ και είχαν ένα δοκάρι. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας για την προσπάθεια τους , για την καλή τους εμφάνιση και για την νίκη. Τα γκολ του αγώνα: Στο 8΄ ο Γεωργαλλής Α. εκτέλεσε φάουλ και ο Αντωνόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 14΄ δυνατό σουτ του Μόσχου τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κρητικού. Στο 24΄ο Γεωργαλλής Α. έβγαλε τον Μόσχο σε ευνοϊκή θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή και με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 44΄ο Πρέτσι με δυνατό σουτ έκανε το 3-0.

ΑΓΙΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ : ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΜΠΟΥΡΑΣ, ΜΟΣΧΟΥ Ρ., ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΕΤΣΙ, ΓΕΩΡΓΑΛΛΗΣ Α., ΑΝΑΣΤΑΣΑΣ Α. (52΄ΣΤΡΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΜΟΣΧΟΥ Γ. (82΄ΣΑΒΒΕΝΑΣ), ΔΙΑΚΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (85΄ΑΝΑΣΤΑΣΑΣ Π.), ΒΟΝΑΚΗΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΕΝΝΑΔΙΟΥ: ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ Κ., ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ Κ. Α., ΠΙΖΗΜΟΛΑΣ Σ. Σ., ΜΠΑΙΡΑΜΗΣ Σ. Θ., ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ, ΚΛΗΜΑΝΤΗΣ, ΜΠΑΙΡΑΜΗΣ Σ. Μ. (60΄ΚΛΗΜΑΝΤΗΣ), ΠΙΖΗΜΟΛΑΣ Σ. Ι., ΖΕΡΒΟΣ, ΚΑΤΣΑΜΙ(80΄ΠΙΖΗΜΟΛΑΣ Α. Α.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΠΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΟΠΤΕΣ: ΔΙΑΚΟΦΙΛΙΠΠΗΣ, ΤΑΣΗΣ.

agiosisidoros.gr