“Άρπαξε” βαθμό στ΄Απόλλωνα ο Καλυμνιακός

Έναν υπερπολύτιμο πόντο στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία, πρόσθεσε στο… σακούλι του ο Καλυμνιακός που ήρθε ισόπαλος 2-2 στ’ Απόλλωνα ενάντια στον τοπικό Απόλλωνα που έχει τον ίδιο στόχο.

Στην αναμέτρηση για την 16η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με δύο τέρματα διαφορά και όλα έδειχναν πως θα φτάσουν στην πολύτιμη νίκη.

Η αντίδραση των Καλύμνιων στην επανάληψη και τα δύο γρήγορα τέρμα που σημείωσαν, έφεραν το ματς στα ίσα και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς, κάτι που αφήνει σαφέστατα περισσότερο ευχαριστημένους τους φιλοξενούμενους.

Στο 27ο λεπτό ο Χατζηκυριάκος βρέθηκε μέσα στην περιοχή και ανατράπηκε από αντίπαλο του. Ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Σαπαλίδης δεν αστόχησε, γράφοντας το 1-0 για τον Απόλλωνα.

Δέκα λεπτά αργότερα (37′) ο Μιχάλης Μακαρούνας κέρδισε την κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Σαπαλίδη και γράφτηκε το 2-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Το γρήγορο γκολ του Τσαγγάρη στην επανάληψη (49′) άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς και η ψυχολογία… πέρασε στην μεριά των Καλύμνιων. Ο επιθετικός του Καλυμνιακού έκανε το σουτ και η μπάλα αφού κόντραρε, κατέληξε στα δίχτυα του Γιάννη Μακαρούνα για το 1-2.

Το γήπεδο Απολλώνων “πάγωσε” στο 54′ όταν ο Τσαγγάρης με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς, ισοφάρισε σε 2-2.

Μέχρι το φινάλε, παρά την πίεση των γηπεδούχων, δεν άλλαξε κάτι και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς και συνεχίζουν το δύσκολο έργο τους ώστε να φύγουν όσο πιο μακριά γίνεται από την επικίνδυνη ζώνη.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Σάββενας, Λαζός

Συνθέσεις:

Απόλλων: Μακαρούνας Ι., Χατζηκυριάκος, Μακαρούνας Μ., Σαπαλίδης, Γεωργίου (87’ Μπαϊράμης), Ισκάς, Λαθούρης, Γεωργαλλής (65’ Παλάζης Στ.), Γιαννακόπουλος, Τ. Παλάζης, Λολάκης (79’ Δημητρόπουλος)

Καλυμνιακός: Ζερβός Π., Κοτσάνης, Καμούρης, Φράγκος, Τσαγγάρης, Καννής, Μούστος, Ζεμπιλλάς (70’ Ζουρδάς), Κανέλλης (85’ Κασιώτης), Κλειδαράς, Λελέκης