Απειλούν τη σωματική ακεραιότητα της Κυριακοπούλου

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα, η Νικόλ Κυριακοπούλου δέχεται απειλές για την σωματική της ακεραιότητα και μάλιστα έχει στείλει και σχετική επιστολή στον ΣΕΓΑΣ. Με προστασία στις προπονήσεις της στον Άγιο Κοσμά.

Δεν διάγει και τις καλύτερες στιγμές της το τελευταίο διάστημα η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ, δέχεται απειλές για την σωματική της ακεραιότητα όπως αναφέρει η “Live Sport” και μάλιστα έχει στείλει επιστολή στον ΣΕΓΑΣ.

Δεν έχει αποκαλυφθεί βέβαια ποιος ή ποιοι κρύβονται από πίσω, με την 29χρονη να περιμένει να διαλευκανθεί η υπόθεση και να μπορέσει να ηρεμήσει και να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις της. Η κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Πεκίνο κυκλοφορεί μάλιστα με προστασία, ενώ κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για συναθλητές της που προσπαθούν να της δημιουργήσουν πρόβλημα.

Η διοίκηση του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά είναι ενήμερη για την υπόθεση και γι’ αυτό έδωσε άδεια προκειμένου η Κυριακοπούλου να πηγαίνει με τους δύο σωματοφύλακες στις προπονήσεις. Πηγαίνουν μαζί της, παρακολουθούν την προπόνηση και αποχωρούν όταν ολοκληρώνει το πρόγραμμά της και φεύγει από εκεί.

Τέλος έχει καταγγείλει πως κάποιοι προκάλεσαν ζημιά στο αυτοκίνητό της, προκειμένου να της στείλουν “μήνυμα”. Μια πολύ περίεργη υπόθεση, με τις Αρχές να την ψάχνουν και να προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν…

Live sport