Ρεσιτάλ σκοραρίσματος με νικητή τον Εθνικό

Σκορ και θέαμα πρόσφεραν Εθνικός και Ιππότες στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Αρχίπολης για την 8η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) και οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν νικητές με 4-3.

Η επιλογή των Ιπποτών να μην παίξουν κλειστά και να διεκδικήσουν επί ίσης όροις ότι τους αναλογεί από το παιχνίδι, έδωσε την δυνατότητα τους φιλάθλους να δουν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Καλύτερα ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι και με πρωταγωνιστή το νεαρό Κρεκούκια έφτασαν στο 2-0 σε διάστημα λίγων λεπτών. Αρχικά ο μέσος του Εθνικού έκανε το 1-0 στο 25ο λεπτό με σουτ και στο 35′ το 2-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Το γκολ του Σώτα στο 49′ που μείωσε σε 2-1, έδωσε ελπίδες στην ομάδα της Παλιάς Πόλης, αλλά στο 70′ ο Μπεκάσι με πλασέ έγραψε το 3-1 και έδωσε ξανά… αέρα δύο τερμάτων στους Αρχιπολενούς.

Πεισμωμένοι οι Ιππότες, τρία λεπτά αργότερα (73′) με τον Αλιάϊ μείωσαν εκ νέου σε 3-2, αλλά ο Θοδωρής Λυριστής στο 82′ ‘έβαλε τίτλους τέλους στο ματς γράφοντας το 4-2. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε ο Ταφάνι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Διαιτησία:  Κάζας, Μπερδεμπές, Αναστασοπούλου

Συνθέσεις:

Εθνικός: Καρπαθάκης, Θυριάκης, Πάλλας, Μπαρμπαντώνης, Λυριστής Μ., Χατζηνικόλας, Μαυριός (85’ Σαββάκης), Κρεκούκιας, Μπεγκάσι, Παπανθύμου (76’ Χατζηπαυλής), Λυριστής Θ. (84’ Κουτσουμπάρης)

Ιππότες: Σαγρής, Κωνσταντίνου, Ζωάννου, Φωταράς (46’ Γκίνος), Μαρίνος, Τζελάϊ, Ντούσκου, Εμίρογλου (86’ Καπουράνης), Αλιάϊ (85’ Ζαγκότσης), Ταφάνι, Σώτα