Επιστροφή στις νίκες με… τριάρα από τον Αντίμαχο

Χωρίς να ικανοποιήσει με την εμφάνιση του ο Αντίμαχος που είχε και αρκετές απουσίες επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή Λάρδου για την 16η αγωνιστική της Α ‘ κατηγορίας. Συνεσίου (2) και Θωνιάτης τα γκολ των κόκκινων ενώ για την ομάδα του Ανδρέα Σταύρου που παρουσιάστηκε ιδιαίτερα μαχητική μείωσε ο Ταγκάεβ.

Με το καλημέρα στο ματς ο Αντίμαχος κατάφερε να προηγηθεί αφού στο 3ο λεπτό ο Συνεσίου βρέθηκε απέναντι στον Μήλιο ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Λάρδου τον ανέτρεψε με τον Φραγκιαδάκη να δείχνει την άσπρη βούλα και τον αρχηγό του Αντίμαχου να γράφει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καλό ρυθμό , με την Λάρδο να παίρνει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Μιχαλάκη.

Με μακρινά σουτ κυρίως ο Αντίμαχος προσπάθησε να φτάσει στο γκολ και τελικά κατάφερε με το 2-0 στα αποδυτήρια όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Ιωαννίδη ο Συνεσίου με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να παλέψουν το ματς και κατάφεραν στο 61′ να μειώσουν με τον Ταγκάεβ μετά από κεφαλιά πάσα του Ευαγγελίδη.

Ο Αντίμαχος δεν πατούσε καλά αλλά κατάφερε κόντρα στη ροή του αγώνα να πετύχει γρήγορα το 3-1 αφού στο 68′ μετά από κάθετη του Σκαλέρη ο Θωνιάτης πρόλαβε τη  έξοδο του Μήλιου και τσίμπησε την μπάλα στέλνοντας την στα δίχτυα.

Από εκείνο το σημείο το ματς άνοιξε αρκετά με την Λάρδο να παίρνει και άλλα μέτρα και τον Αντίμαχο να ψάχνει στην κόντρα να απειλήσει με το 3-1 να μένει μέχρι το φινάλε.

Το φιλμ του αγώνα :

3′ ΓΚΟΛ!! Μακρινή μπαλιά του Κορκή, ο Συνεσίου βγήκε απέναντι από τον Μήλιο με τον τερματοφύλακα του Ηρακλή να τον ανατρέπει και τον Φραγκιαδάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Συνεσίου που έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

25′ Δυνατό σουτ του Χατζησουλειμάν απόκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Μήλιος.

26′ Μακρινό σουτ του Παπανικολάου μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Μήλιος.

32′ Σέντρα του Χατζησουλειμάν από αριστερά , ο Πης πήρε τη  κεφαλιά με την μπάλα να περνά άουτ.

39′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Ιωαννίδη από αριστερά , ο Συνεσίου με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μήλιου για το 2-0.

59′ Σέντρα του Μποιλή από δεξιά κεφαλιά του Συνεσίου λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μήλιου.

61′ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Ευαγγελίδη από δεξιά , κεφαλιά πάσα του Χαρίτου και ο Ταγκάεβ από κοντά έκανε το 2-1.

68′ ΓΚΟΛ!! Κάθετη του Σκαλέρη στον Θωνιάτη ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του Μήλιου και πέρασε την μπάλα από πάνω του για το 3-1.

80′ Σέντρα του Συνεσίου από τα αριστερά σουτ του Χατζησουλειμάν στη κίνηση η μπαλά πέρασε άουτ .

Καλύτεροι από τους νικητές οι Συνεσίου , Θωνιάτης, Βακουφτσής  και Κορκής ενώ από την Λάρδο άρεσαν  οι Ταγκάεβ,  Ευαγγελίδης και Χαρίτος.

Καλοί σε γενικές γραμμές οι Φραγκιαδάκης,  Αλέκος και Πατσιαούρας.

Συνθέσεις:

Αντίμαχος : Μιχαλάκης, Ιωαννίδης,  Κορκής , Βακουφτσής,  Ανδρογιώργης,  Θωνιάτης, Χατζησουλειμάν, Παπανικολάου (75′ Μποιλής Ζ.), Συνεσίου (85′ Γιαλεσάκης ), Πης (60′ Σκαλέρης ), Μποιλής Μ.

Ηρακλής Λάρδου : Μήλιος,  Καστανίδης (72′ Ευαγγελίδης Σ.), Νικόλι, Παπαδόπουλος , Διακοβασιλείου (42′ λ.τ Λαγοπάτης ), Καλοπήτας,  Μπεννούρ (67′ Πέρος) , Παπαϊωάννου,  Χαρίτος Ε., Ταγκάεβ,  Ευαγγελίδης.

giafkasports.gr