Ντεμπούτο Χαρίτου με διπλό του Άρη στην Λέρο

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την συνολική του απόδοση στο παιχνίδι, αλλά καταφέρνοντας να σκοράρει τέσσερις φορές, ο Άρης Αρχαγγέλου επικράτησε με 3-4 μέσα στην Λέρο επί της τοπικής ΑΕΛ και πήρε τη νίκη στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries όπου έκανε το ντεμπούτο του ο Μιχάλης Χαρίτος στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Με “καυτό” τον Μάριο Μπαϊρακτάρη που πέτυχε δύο τέρματα σε διάστημα λίγων λεπτών, οι κιτρινόμαυροι πήραν σημαντικό προβάδισμα νίκης. Η ομάδα από τον Αρχάγγελο μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός με σουτ στο 13′ έκανε το 0-1, ενώ ακολούθησε δεύτερο προσωπικό γκολ από τον ίδιο για το 0-2 στο 25ο λεπτό της συνάντησης.

Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου (43′), ο Τσάτσος σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς, μετά απ’ αυτό ενάντια στην Ρόδο και μείωσε σε 1-2, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Το γκολ του Γιαννουκά στο 51ο λεπτό έφερε το ματς στην ισοπαλία (2-2) και την ψυχολογία με το μέρους των γηπεδούχων που αναζητούσαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο το δεύτερο τέρμα των Λεριών λειτούργησε ως “ξυπνητήρι” για την ομάδα του Μιχάλη Χαρίτου που με τον Μαρκόπουλο στο 62′ και το 77′ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-4, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη. Το τελικό 3-4 διαμορφώθηκε στο 85′ με τον Καρπάθιο.

Διαιτησία: Ωραιόπουλος, Βουλγαράκης, Μαυρουδής

Συνθέσεις: 

Λέρος:Χαλκίδης, Καστής (60’ Βασιλείου), Ακογλάνης, Καρπάθιος, Γιαννουκάς, Τσάτσος, Ηλίας, Κουρεβέλης (35’ Μπάκας), Μεραμπελιώτης, Φουντής, Καράγκιολης

Άρης: Καραγιάννης, Κοτσίκος (88’ Σιέχ), Λαμπριανός (81’ Νικηταράς), Τσελεπίδης, Μαγιόγλου, Σταμούλης, Συμεωνίδης, Γκίκας, Μπαιρακτάρης (78’ Πίτσης), Χατζησάββας, Μαρκόπουλος