Νίκη- ανάσα για τον Πολυβώτη στη Νίσυρο

Σημαντικό τρίποντο στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό, πήρε ο Πολυβώτης που επικράτησε με 1-0 του Πολύστρατου στο γήπεδο Νίσυρου για την 8η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος).

Το γκολ των νικητών σημειώθηκε πολύ νωρίς στο ματς, όπου είχαν μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Σκόρερ ο Προκόπης Χαρτοφύλης με σουτ, έπειτα από σέντρα του Κακιά στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στην συνέχεια οι Λαερμενοί πίεσαν ασφυκτικά για την ισοφάριση και θα μπορούν να είχαν φύγει ακόμη και με τους τρεις βαθμούς από το γειτονικό νησί.

Σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες, με σπουδαιότερη όλων το άστοχο (άουτ) πέναλτι του Κοιλιά στο 65′ όπου είχε την δυνατότητα να φέρει το ματς στα ίσα.

Διαιτησία: Τσοπανάκης, Διακοφιλιππής, Φασουλάρης

Συνθέσεις:

Πολυβώτης: Μαμόλης,  Χαρτοφύλλης Ν., Καλογηράτος (65′ Κακαζιάνης), Καρακωνσταντίνου, Σφακιανός Τ., Δερμιτζάκης (85′ Κυπραίος), Σβύνος, Κάκιας, Αδραχτάς, Χατζηνικολάου Β.Κ., Χαρτοφύλλης Π. (20′ λ.τρ. Καραγιάννης Δ.)

Πολύστρατος: Δημητρίου, Αναστασιάδης, Λυκοπάντης(82΄Ματοχιτάι), Πόλος, Παπακώστας, Πατούνας, Γιώργου(72΄Βασιλείου), Μπακαρής, Χωρίτης, Καραγιάννης(64΄Κοιλιάς), Χατζημιχαήλ