Πέντε υποψήφιοι για τον πάγκο του Απόλλωνα Απολλώνων

Το “διαζύγιο” με τον Σάσα Γιόνοβιτς, κάνει τους ανθρώπους του Απόλλωνα Απολλώνων να αναζητούν την καλύτερη διάδοχη κατάσταση για τον πάγκο της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι της διοίκησης είναι πέντε και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Πρώτο υποψήφιο όνομα είναι αυτό του Παναγιώτη Παλάζη. Αποτελούσε τον άμεσο συνεργάτη του Γιόνοβιτς και γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα. Γι’ αυτό τον λόγο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο οι “κυανόλευκοι” να συνεχίσουν με τον ίδιο στον πάγκο.

Υποψήφιοι για να επιστρέψουν στην ομάδα είναι δύο ακόμη προπονητές που γνωρίζουν πολύ καλά τον Απόλλωνα. Πρόκειται για τον Χρυσόστομο Χάσταλη που έλυσε την συνεργασία του με την Αναγέννηση Έμπωνας και τον Παναγιώτη Μακαρούνα που επίσης αποχώρησε από την Ομόνοια Γενναδίου, στην οποία ξεκίνησε την σεζόν. Κατά το παρελθόν έχουν καθίσει στον πάγκο των Απολλωνιστών και εξετάζεται το ενδεχόμενο από την διοίκηση, ώστε να βρεθούν και πάλι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι άλλες δύο επιλογές είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Μιχάλης Πολιάς. Ο πρώτος μετά το “διαζύγιο” με τον Ηρακλή Λάρδου, δεν τα βρήκε τελικά με την Δόξα Ψίνθου και εξετάζεται από τους Απολλωνιάτες, όπως και η περίπτωση του άλλοτε τεχνικού του Φοίβου.

Η διοίκηση του Απόλλωνα αναμένεται να εξετάσει προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις προπονητών και να καταλήξουν για το πως θα κινηθούν ώστε να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Σάσα Γιόνοβιτς.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα θα… πάει στο παιχνίδι με τον Φοίβο, έχοντας στον πάγκο τον Παναγιώτη Παλάζη και έπειτα θα υπάρξουν οι οποιοσδήποτε εξελίξεις.