Πρόκριση του ΑΟ Δικαίου επί του Αντίμαχου στο κύπελλο

Την πρόκριση για την επόμενη του κυπέλλου Δωδεκανήσου “Αυγουστίνος” πήρε ο ΑΟ Δικαίου που επικράτησε με 3-1 του Αντίμαχου στα πλαίσια της 2ης φάσης του ομίλου νήσων.

Το φιλμ του αγώνα (από το giafkasports.gr):

8′ O Παπανικολάου εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Ανδρογιώργης έκανε την κεφαλιά με τον Τριτσάρη να αποκρούει και τον Θωνιάτη στην επαναφορά με προβολή να στέλνει την μπάλα άουτ.

30′ Χωρίς φάσεις το ματς, με τον Αντίμαχο να έχει μια ανούσια υπεροχή, χωρίς να έχει καταφέρει να απειλήσει την εστία του Τριτσάρη.

42′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θωνιάτη, απόκρουσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ο Τριτσάρης.

Ημίχρονο

52′ Ο Κορκής έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Σκαλέρης πήρε την κεφαλιά με τον Τριτσάρη να αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

54′ Ο Συνεσίου έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Θωνιάτης πήρε την κεφαλιά, με τον Τριτσάρη να αποκρούει στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.

59′ Ο Μποϊλής Μ. έκανε την σέντρα από τα δεξιά, η μπάλα από τις κόντρες έφτασε στον Σκαλέρη το σουτ του οποίου κατέληξε στην αγκαλιά του Τριτσάρη.

65′ Ο Συνεσίου εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Σκαλέρης πήρε την κεφαλιά με τον Τριτσάρη να αποκρούει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.

68′ Μακρινό σουτ του Χατζησουλεϊμάν, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Τριτσάρη.

69′ Κάθετη του Συνεσίου στον Θωνιάτη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Τριτσάρη έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

72′ Ωραία αντεπίθεση για τον Αντίμαχο, ο Θωνιάτης έκανε την πάσα στον Συνεσίου, το σουτ του οποίου πέρασε ψηλά άουτ.

83′ ΓΚΟΛ!! Αντεπίθεση για τον ΑΟ Δικαίου, η μπάλα από τις κόντρες έφτασε στον Κεφαλιανό Γ. ο οποίος με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μιαούδη για το 1-0.

90′ ΓΚΟΛ!! Βαθιά μπαλιά του Συνεσίου, ο Γιαννικουρής συγκρούστηκε στον αέρα με τον Τριτσάρη, η μπάλα έφτασε στον Χατζησουλεϊμάν ο οποίος σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Παράταση 

105′ ΓΚΟΛ!! Ο Δρόσος Χ. έκανε την σέντρα από τα δεξιά, οι αμυντικοί του Αντίμαχου δεν κατάφεραν να απομακρύνουν , η μπάλα κατάληξε στον Χιούσι ο οποίος με δυνατό σουτ την έστειλε στην δεξιά γωνία του Μιαούδη για το 2-1.

Ημίχρονο

110′ Ο Συνεσίου έκανε την σέντρα από τα αριστερά, ο Χατζησουλεϊμάν έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

112′ Εκτέλεση κόρνερ του Χατζησουλεϊμάν από τα δεξιά, οι αμυντικοί του ΑΟ Δικαίου δεν κατάφεραν να απομακρύνουν ,η μπάλα στρώθηκε στον Ζιώγα το σουτ του οποίου πέρασε ψηλά άουτ.

116′ ΓΚΟΛ!! Κάθετη του Χιούσι στον Κεφαλιανό Γ. ο οποίος έκανε το σουτ από τα αριστερά, με την μπάλα να περνάει πάνω από τον Μιαούδη και να καταλήγει στα δίχτυα για το 3-1.

118′ Παράλληλη σέντρα του Συνεσίου, ο Θωνιάτης έκανε την προβολή , ο Τριτσάρης απομάκρυνε εντυπωσιακά και ο Σκαλέρης στην συνέχεια με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Διαιτητές: Φραγκιαδάκης, Δημαράκης, Πατσιαούρας

Συνθέσεις:

ΑΟ Δικαίου: Τριτσάρης, Καλαμπόκης Δ., Καλαμπόκης Β., Δημόπουλος, Γιαννικουρής (91′ λ.τ. Δρόσος Μ.), Δρόσος Σ., Χιούσι, Πασενίδης, Στάμος, Κότζα (70′ Κεφαλιανός Γ.), Λόλη (35′ Δρόσος Χ.).

Αντίμαχος: Μιαούδης, Κορκής (107′ Βακουφτσής), Ιωαννίδης, Ζιώγας, Ανδρογιώργης, Θωνιάτης, Χατζησουλεϊμάν, Παπανικολάου (58′ Μποϊλής Ζ.), Μποϊλής Μ., Συνεσίου, Πης (46′ Σκαλέρης).