“Άρπαξε” κι άλλον πολύτιμο βαθμό ο Καλυμνιακός

Μπορεί ο Κλεάνθης να ήταν το μεγάλο φαβορί για να φύγει με το διπλό από την Κάλυμνο, αλλά ο Καλυμνιακός παρουσιάστηκες μαχητικός και με… ψυχή πήρε το 1-1 και τον βαθμό της ισοπαλίας στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής για την Α’ κατηγορία BlueStarFerries.

Καλύτεροι ήταν στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι όπου κατάφεραν να ανοίξουν νωρίς το σκορ και έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ.

Στο 5ο λεπτό το ωραίο σουτ του Τσαγγάρη κατέληξε στα δίχτυα του Καστανάκη και έτσι έγινε το 0-1. Ο γκολκίπερ των Παραδεισιωτών στο 10′ σταμάτησε τον Κάννη στο τετ α τετ.

Η πίεση των Καλύμνιων… κόπασε μετά την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα και οι ροσονέρι βρήκαν την ευκαιρία να φτάσουν στην ισοφάριση. Σκόρερ ο Αλεξανδρίδης στο 35′ με πλασέ μέσα από την περιοχή που έφερε το ματς στο 1-1 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Κυριάρχησε στην επανάληψη ο Κλεάνθης και πίεσε την εστία του Ζερβού, αλλά δεν βρήκε τον δρόμο προς στο… πλεκτό, με αποτέλεσμα να μείνει το 1-1 και οι δύο ομάδες να πάρουν από έναν βαθμό.

Διαιτησία: Ωραιόπουλος, Βουλγαράκης, Κρικόγλου

Συνθέσεις:

Καλυμνιακός: Ζερβός, Κανέλλης, Φράγκος, Κοτσάνης,  Μούστος, Καμπούρης, Λελέκης Ν. (75′ Βεζυρόπουλος), Τσαγγάρης, Τρικοίλης Γ. (40′ λ. τρ. Ζεμπίλλας), Κάννης, Κλειδαράς

Κλεάνθης: Καστανάκης, Καρίκης, Σορωνιάτης, Δραγάτης, Δαλκίδης, Πελέκης, Γιαννίκος, Σκόρπος (73′ Γρηγοριάδης), Αλεξανδρίδης, Γεωργαλλής, Πάττας