Αποφασιστικό βήμα παραμονής στην Κω από τον Κλεόβουλο

Την ήττα με 1-2 απ’ τον Κλεόβουλο γνώρισε ο Ανταγόρας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας και πλέον χρειάζεται ένα θαύμα στον δεύτερο γύρο για να μπορέσει να αποφύγει τον υποβιβασμό αφού οι «πράσινοι» υστερούν κόντρα στις περισσότερες ομάδες με τις οποίες παλεύουν για την σωτηρία. Κακλαμάνος και Γαϊτάνος τα γκολ των φιλοξενούμενων που πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενώ για τον Ανταγόρα μείωσε στο δεύτερο μέρος ο Λαζαρίδης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στο ματς αποφασισμένοι να αναλάβουν τα ηνία και απείλησαν με το καλημέρα με τον Παπαοικονόμου με τον έμπειρο μέσο να ψάχνει κυρίως τον Αλέκο Κακλαμάνο που βρισκόταν στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 18ο λεπτό ο Παπαοικονόμου εκτέλεσε το φάουλ ο Κακλαμάνος Α. έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και πλάσαρε τον Κονταντώνη για το 0-1. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν και έχασαν ευκαιρία στο 30’ με τον Τσιφτσίδη για να κάνουν το 1-1, με τον Κλεόβουλο ένα λεπτό αργότερα να κερδίζει πέναλτι.

Ο Κακλαμάνος εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας μπήκε στην περιοχή, με τον Κονταντώνη να τον ανατρέπει και τον Δουλγέρη να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Γαϊτάνος έκανε το 0-2 που ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε και το δεύτερο μέρος με τον Κλεόβουλο να απειλεί με τους Γαϊτάνο, Παπαοικονόμου και Κακλαμάνο και τον Ανταγόρα να ψάχνει στην κόντρα να φανεί απειλητικός.

Στο 67’ μάλιστα οι «πράσινοι» έκαναν το 1-2 με γκολ του Λαζαρίδη μετά από πάσα του Τσιφτσίδη αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα έμειναν με δέκα παίκτες μετά την δεύτερη κίτρινη που δέχτηκε ο Κατσαμούνδης.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες για να κλειδώσουν το ματς, με τον Κονταντώνη να επεμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις σωτήρια και το 1-2 έμεινε μέχρι το τέλος.

Κακλαμάνος Α., Γαϊτάνος και Παπαοικονόμου οι κορυφαίοι για τον Κλεόβουλο ενώ για τον Ανταγόρα ξεχώρισαν οι Κονταντώνης και Λαζαρίδης.

Χωρίς πρόβλημα οι Δουλγέρης, Καραμούτας και Στάμος.

Συνθέσεις:

Aνταγόρας: Κονταντώνης, Μπριάζνας (46′ Πέτσας), Μουτσομπέγκα, Λαζαρίδης, Μακρής, Κατσαμούνδης, Τσιφτσίδης, Κουρζής, Ζιώγος (27′ Συμεόνοφ), Σχουλλής, Αρκούδας

Κλεόβουλος: Χρυσάνθης, Αναστασιάδης, Σελμάι, Ανδριόπουλος, Κακλαμάνος Μ., Κουκουτσέλας, Παπαοικονόμου, Γαϊτάνος, Κακλαμάνος Α., Μπαρδής, Διακούλας (86′ Κωστάκης)