Διγενής τεσσάρων… αστέρων

Άνετο απόγευμα είχε ο Διγενής στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων. Οι Κοσκινιάτες φιλοδώρησαν με τέσσερα τέρματα τον Ροδιακό και τον νίκησαν με 1-4 στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος).

Το σκορ άνοιξε ο Μοσκιού στο 10ο λεπτό με πλασέ μέσα από την περιοχή, ενώ ο Καραγιάννης στο 15’ έκανε το 0-2 που ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 57’ ο Πουλλής με πλασέ μείωσε σε 1-2 για τους γηπεδούχους που δέχθηκαν άλλα δύο τέρματα στην συνέχεια.

Στο 68’ ο Γκρίζης με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 και το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο γκολκίπερ Μανωλάγκας από το σημείο του πέναλτι, έπειτα από παράβαση που κέρδισε ο Καραγιάννης.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Στεφανάκης, Τσοπανάκης

Συνθέσεις:

Ροδιακός: Κνιφάτι, Μάκρας (52’ λ.τ. Μαρκόπουλος), Μπουλουτίδης, Μάχλης, Πουλλής, Μαρκόπουλος Μ., Κολωβός, Τσάρας, Κελεπέρας, Κλάψης (27’ λ.τ. Βαγιανάκης) Κοντουδιός

Διγενής: Μανώλαγκας, Διακανθός (80’ Χαρτοφύλλης), Κανάκης, Μάνο, Ζούνης, Γκρίζης, Παπαθανασίου (65’ Γεωγαλλίδης Γ.), Γεωργαλλίδης Ε., Καραγιάννης, Κυπριώτης, Μοσκιού (75’ Σέχου).