Ξεκίνημα με το… δεξί για τον Α.Σ. Δωδεκάνησος

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο φάιναλ-φορ του 18ου πανελληνίου πρωταθλήματος, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, ο οποίος κέρδισε με 50-41 τον Άρη και σήμερα στις 20:00 θα αντιμετωπίσει τον Άτλαντα Αθηνών, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Ωστόσο τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου χρίζουν ιδιαίτερης ανάλυσης. Συγκεκριμένα οι δύο διαιτητές απέβαλαν με ντισκαλιφιέ τον Κώστα Ζαραγκότα (ήρθε από τη Λάρισα μαζί με το Νίκο Δαούλα καθυστερημένα), επειδή το καρότσι του βρέθηκε έναν πόντο ψηλότερο απ’ ότι προβλέπει ο κανονισμός. Βέβαια το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ο έμπειρος παίκτης από τη Λάρισα, παίζει τα τελευταία 10 χρόνια με το ίδιο καρότσι. Οι δύο ρέφερι λοιπόν τον χρέωσαν με δύο τεχνικές ποινές και δεν αγωνίστηκε, κάτι που επηρέασε σαφέστατα την ομάδα μας. Παρά το γεγονός αυτό τα παιδιά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, ήταν καλύτερα και είχαν συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ. Ξέφυγαν μάλιστα και με +12 (η μεγαλύτερη τιμή), παίρνοντας την πολύτιμη νίκη στο πρώτο τους παιχνίδι. 
Τα δεκάλεπτα ήταν: 13-8, 24-18(ημ.), 35-29, 50-41
Διαιτητές: Σέρρας- Αποστολίδης
Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Ευσταθίου): Λουκάς, Χαρτερός, Μιχαήλου 10, Χαμαντί 12, Πλαγγέτη, Χατζηδημητρίου 6, Δαούλας, Παππάς 22, Στυλιανακάκης.
ΑΡΗΣ (Χατζηζωγίδου): Παντελίδης, Παπαδόπουλος, Μαλτάς 2, Καλογιάννης 2, Χρυσοβέργης 6, Τσιντάρης 9, Οικονόμου 8, Συμεωνίδης, Βλαστός 14.