Συνεχίζει το… κυνήγι του Ποσειδώνα η Κατταβιά

Μπορεί ο Ποσειδών να μην χάνει βαθμούς και να φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά η… απειλή που λέγεται Κατταβιά καλά κρατεί για τους Καρπάθιους. Η ομάδα της Νότιας Ρόδου επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Ασπίδα Σαλάκου στο ΕΑΚ για την 8η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) και παραμένει στο… κυνήγι των πρωτοπόρων.

Από το πρώτο λεπτό η γηπεδούχος ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ και να διώξει το άγχος.

Ουσιαστικά τα πάντα στο παιχνίδι έγιναν στο τελευταίο τέταρτο. Στο 75’ ο Τριπολίτης είχε σου στο δοκάρι, ενώ στο 80’ η Ασπίδα ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Καραμολέγκου από τον Παπαβεργή μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής είπε παίζεται.

Εν τέλει η Κατταβιά ήταν αυτή που πήρε τη νίκη με 1-0 χάρις το γκολ που σημείωσε ο Ντούπης με σουτ έξω από την περιοχή στο 85ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Χαρισμανίδης, Καραγιάννης, Αχιολάς

Συνθέσεις:

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης (87’ Αυγέρης), Ανανιάδης, Ζωάννου (46’ Νασόπουλος), Σπύρου, Γιώτας, Κούρος, Κώτης, Αεράκης (89’ Παπαστεργής), Τριπολίτης, Ντούπης.

Ασπίδα: Αξιώτης, Εξαδάκτυλος (60’ Σιφωνιός), Στούρης (28’ λτ. Αρφαράς), Μπιλιάς, Κρητικός, Βογιατζής, Παπαγεωργίου (18’ λτ. Πεταυράκης), Σαράντης, Καραμολέγκος, Ντερομενάι, Κοκκάρης.