Ιάλυσος ο… φονέας!

Άλλος έχει το όνομα και άλλος την… χάρη. Με εξαιρετική εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Ιάλυσος “λύγισε” στο Οικονομίδειο Στάδιο τον πρωτοπόρο της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος) Φωστήρα και με τρίποντο μετά το 4-2 πλησίασε στην κορυφή. Με ανύπαρκτο πέναλτι προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν για σχεδόν ένα ημίχρονο σωστά με παίκτη λιγότερο.

Το φιλμ του αγώνα:

2′ ο Φυλακούρης μάρκαρε κανονικά τον Καϊμακαμούδη αλλά προς γενική έκπληξη ο διαιτητής έδωσε πέναλτι! Εκτέλεσε ο Δωροβίνης κάνοντας το 0 – 1 αλλά το παιχνίδι σταμάτησε για ένα πεντάλεπτο περίπου λόγω των έντονων διαμαρτυριών των γηπεδούχων.

Ωραία κάθετη του Κοιλιάρα στον Σπάρταλη στο 14′. Ο οπαίκτης του Ιάλυσου βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσαϊντ.

Πέναλτι για τον Ιάλυσο στο 15′. Μετά από φάουλ που εκτελέστηκε στην περιοχή, ο Σπάρταλης δέχθηκε μαρκάρισμα και έπεσε στι έδαφος με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι.
16′ ο Λιόσης εκτέλεσε το πέναλτι και έφερε το παιχνίδι στα ίσα 1 – 1.

21′ από βαθιά μπαλιά του Ρεκλείτη, ο Σπάρταλης έφυγε στην αντεπίθεση και αφού έκανε μια ωραία περιστροφή γύρω από τον άξονα του αποφεύγοντας ωραία και τον Βελέτη, με ευθύβολο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2 – 1.

 32′ ο Βελέτης έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Καϊμακαμούδης στόπαρε τη μπάλα ανάμεσα στα στόπερ και κεραυνοβόλησε τον Λουτριώτη μέσα από την περιοχή κάνοντας το 2 – 2.

35′ Ο Μαθιός έσπασε ωραία τη μπάλα στον Σπάρταλη μέσα στην περιοχή ο ο οποίος αν και έφυγε λίγο πλάγια κατάφερε να πλασάρει. Η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα αλλά πάνω στην γραμμή ο Βελέτης την έδιωξε. Στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι, πέρασε τη γραμμή, έφθασε πάλι στον Βελέτη ο οποίος πήγε να την διώξει ξανά αλλά την έστειλε πιο μέσα

40 φάουλ για τον Ιάλυσο . Εκτέλεσε ο Κοιλιάρας στο ύψος του πέναλτι αλλά η κεφαλιά του Φυλακούρη ήταν άστοχη καθώς η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

43′ Κόκκινη ο Λάσκαρης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Σταυλά. Με δέκα παίκτες συνεχίζει ο Φωστήρας.

Ημίχρονο

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

53′ ο Μαθιός μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και σούταρε δυνατα αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.

61′  Ο Ρεκλείτης έκανε βαθιά μακρινή μπαλιά στν Μαθιό ο οποίος ήταν μόνος του στην περιοχή και λίγο πλάγια αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε ήτν άστοχο καθώς η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι και κατέληξε άουτ.

67′ ο Δωροβίνης εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλό σημείο αλλά η μπάλα χτύπησε στο τείχος και κατέληξε κόρνερ το οποίο στη συνέχεια πέρασε ανεκμεταλλεύτο για την ομάδα του Ταύρου.

68′ ωραία αντεπίθεση με τον Λύρα που πήρε τη μπάλα στο κενό χώρο και μπήκε στην περιοχή κάνοντας τις προσποιήσεις και το σουτ με το οποίο κέρδισε κόρνερ μιας και η μπάλα κόντραρε στον Παραρά.

71′ ο Λιόσης έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να παίρνει εξωτερικά φάλτσα και να φεύγει μακριά. Έτρεξε όμως ο Κοιλιάρας, την πρόλαβε και έκανε σέντρα για τον Σπάρταλη ο οποιος με κεφαλιά πέτυχε το 4 – 2.

Διαιτησία: Γρατσάνης (Τρικάλων), Μανούρας (Τρικάλων), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Συνθέσεις:

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Λιόσης, Σταυλάς (80′ Κ. Χειμωνέττος), Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης,  Κοκκίνης, Σπάρταλης, Μαθιός (64′ Λύρας), Κοιλιάρας

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπότος, Χαλκιάς, Καλημέρης (87′ Κολιόπουλος), Παραράς, Βελέτης (75′ Σελμανάϊ), Μαγγίνας, Στάμος,  Καϊμακαμούδης, Ντάφλος (61′ Κούτρος), Δωροβίνης, Λάσκαρης