“Μεταγραφή” για τον Άγιο Γεώργιο

Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας θα έχει στην διάθεση του στο δεύτερο… μισό του πρωταθλήματος ο προπονητής του Αγίου Γεωργίου, Μιχάλης Κουτσουμπάρης.

Συγκεκριμένα ο κόουτς των κιτρινόμαυρων είδε στην σημερινή προπόνηση να επιστρέφει ο Σάββας Σκυλλαράκης που ναι μεν είχε ανανεώσει από το καλοκαίρι την συνεργασία του με την ομάδα του χωριού του, αλλά δεν αγωνίστηκε καθόλου μέχρι στιγμής, διότι απουσίαζε εκτός νησιού.

Πλέον ο Σκυλλαράκης επέστρεψε στην Ρόδο και θα μπορέσει να δώσει πολύτιμες βοήθειες στους Μαλωνίτες με την εμπειρία που διαθέτει, καθώς έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων κατά το παρελθόν σε Διαγόρα και Άρη Αρχαγγέλου, ενώ αποτελούσε την περσινή σεζόν εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας.

Παράλληλα στις προπονήσεις αναμένεται να ενσωματωθεί τις προσεχείς ημέρες ο Παναγιώτης Κωστάκης που ανήκει επίσης στο ρόστερ των κιτρινόμαυρων, αλλά δεν έχει καταφέρει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα.

Αντίθετα παρελθόν αποτελεί ο Τσαμπίκος Ρούφας που αποκτήθηκε από τον Άρη την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αλλά για προσωπικούς λόγους ζήτησε να αποχωρήσει και θα αναζητήσει αλλού τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη.

Στα πλάνα της διοίκησης και του προπονητή υπάρχει η σκέψη για μια μεταγραφή κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο και τις επόμενες ημέρες ίσως να υπάρξει εξέλιξη.

Η ομάδα αύριο θα δώσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Αστέρα στα Μάσσαρι, ενώ το ίδιο θα συμβεί παραμονή Χριστουγέννων με τον Άρη Αρχαγγέλου στο γήπεδο Μαλώνας, προτού οι ποδοσφαιριστές ξεκουραστούν για τις εορτές.