Προκρίθηκε η ΑΕ Λέρου

Την πρόκριση στους “8” του κυπέλλου Δωδεκανήσου ” Αυγουστίνος ” πανηγυρίζει από σήμερα το μεσημέρι η Α.Ε Λέρου η οποία επικράτησε με 2-0 του Καλυμνιακού. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Γιαννουκάς (58′) και Πέρος (70′).

Εικόνα 

Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή του ματς την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο δε μπορούσαν να φανούν απειλητικοί προς την εστία του Έλληνα με τον Καλυμνιακό να κλείνει καλά τους χώρους και το ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Α.Ε Λέρου μπήκε αποφασισμένη να κλειδώσει τη πρόκριση και κατάφερε λίγο πριν την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού να πετύχει το γκολ με τον Δημήτρη Γιαννουκά.

Οι φιλοξενούμενοι που αγωνίστηκαν και με απουσίες δε μπορούσαν να αντιδράσουν και έτσι η ομάδα του Μιχάλη Τσάτσου πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Πέρο στο 70′ και σφράγισε το εισιτήριο για τους “8”.

Διαιτησία 

Χωρίς πρόβλημα οι Αντωνάς,  Βουλγαράκης και Μαυρουδής.

Κορυφαίοι 

Καλύτεροι από τους νικητές οι Γιαννουκάς , Τσάτσος και Πέρος ενώ από τον Καλυμνιακό ξεχώρισαν οι Μούστος και Κανέλλης.

Οι συνθέσεις 

Α.Ε Λέρου : Χαλκίδης, Καστής, Μπάκας ( 80 λ.τ Ασάνοφ), Καρπαθάκης (72′ Ακογλάνης ), Καρπάθιος, Τσάτσος, Ηλίας, Πέρος, Τσιοφύλας (60′ Φουντής), Γιαννουκάς , Μεραμπελιώτης 

Καλυμνιακός : Έλληνας , Ζερβός,  Κοτσάνης, Καμπούρης, Ταστσόγλου  (70′ Τρικοίλης Κ.), Μούστος , Τρικοίλης Γ., Κανέλλης,  Λελέκης , Κασιώτης, Βεζυρόπουλος. 

giafkasports.gr