Συλλυπητήριο και ψήφισμα της ΕΠΣΔ για τον θάνατο του Τάσου Καραμάριου

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την αποδημία του πρώην Πρόεδρου της ΕΠΣΔ Δωδεκανήσου, Αναστάσιου Καραμάριου, καθώς και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Ο Τάσος Καραμάριος, σε δύσκολους καιρούς για τη Χώρα, τα Δωδεκάνησα και τον αθλητισμό τους, σημάδεψε με την παρουσία του την πορεία τους, βάζοντας τον θεμέλιο λίθο για την ανάπτυξη που τόσο είχε ανάγκη ο τόπος μας. Οι αγώνες του μέσα από την πολιτική, την ενεργό ανάμιξη του στα αθλητικά δρώμενα, θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένοι στη μνήμη των συμπατριωτών μας και θα σημαδεύουν θετικά την ανάμνηση του στις καρδιές όλων μας.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου συνήλθε σήμερα Τετάρτη 23-12-2015 σε έκτακτη συνεδρίαση, ύστερα από το άγγελμα του θανάτου του πρώην Βουλευτή Δωδεκανήσου και διατελέσαντος προέδρου της Ένωσης μας, Αναστάσιου Καραμάριου και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

  1. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του εκλιπόντος, σε όλες τις επικείμενες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Δωδεκανήσου.
  2. Να εκφράσει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος και μέλη του Δ.Σ. να παραστούν στη νεκρώσιμη ακολουθία.
  3. Να καταθέσει στεφάνι στην σωρό του εκλιπόντος.
  4. Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

                                                            Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου

                 Ο Πρόεδρος                                                                            Ο Γεν. Γραμματέας

        Παναγιώτης Διακοφώτης                                                                 Γεώργιος Παυλίδης