Φιλικό… ξεμούδιασμα για Άρη και Άγιο Γεώργιο (Φώτο)

Φιλική αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο Μαλώνας ανάμεσα στον Άγιο Γεώργιο και τον Άρη Αρχαγγέλου, όπου οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να… ξεμουδιάσουν λίγο πριν το ρεπό τους εν όψει των εορτών.

Παράλληλα ήταν ευκαιρία για τον νέο προπονητή των Αρχαγγελιτών, Μιχάλη Χαρίτο να δει κάποια πράγματα εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της πρώτης τοπικής κατηγορίας του νομού μας, ενώ το ίδιο ίσχυσε και για τον Μιχάλη Κουτσουμπάρη από πλευράς των Μαλωνιτών που αγωνίζονται στην Β’ κατηγορία.

Πάντως λόγω εορτών και σχετικών αδειών που πήραν αρκετοί ποδοσφαιριστές, οι απουσίες ήταν δεδομένες και από τις δύο ομάδες.

Ήταν μια καλή προπόνηση για όλους και για την… ιστορία, ο Άρης επικράτησε με 7-2, πατώντας… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, αφού το σκορ στην ανάπαυλα ήταν ισόπαλο 2-2.

Το σκορ άνοιξε ο Πευκιανάκης και ο Μαρκόπουλος έκανε δύο τα τέρματα του Άρη, προτού οι Δημήτρης Χατζηνικόλας και Σταμάτης Ρούφας ισοφαρίσουν για τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Χαρίτου σκόραραν άλλες πέντε φορές με τους Θοδωρή, Παύλο Δημητριάδη (προπονείται με τον Άρη κατά την διάρκεια παραμονής του στο νησί μας) και Πευκιανάκη (3), φτάνοντας στη νίκη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γιάννης Χατζησταμάτης.

Συνθέσεις:

Άγιος Γεώργιος: Στελλάς, Χατζημανώλης, Γκίνος, Ντύρος Π., Σακελλάρης, Παρδαλός, Μπέρδης, Ρούφας Στ., Ντύρος Σ., Σκυλλαράκης, Χατζηνικόλας

Έπαιξαν και οι: Ναούμ, Κακούλης, Σμαραγδής, Μόσχου, Σκορδάς, Χατζηνικολού

Άρης: Μελαχρινός, Κοτσίκος, Δημητριάδης, Συμεωνίδης, Μαγιόγλου, Σταμούλης, Παρδαλός, Γκίκας, Πίτσης, Μαρκόπουλος, Πευκιανάκης

Έπαιξαν και οι: Κούτσι, Φαρμακαλής, Θοδωρή, Δημητριάδης Π.