Στον ΠΑΟΚ για προπονήσεις τέσσερα παιδιά από ακαδημίες της Κω

Το διάστημα από 27 Δεκεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2015 ,τέσσερα παιδιά από την ακαδημίας μας και ένα από τον Αιγέα Κω , βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη μετά από πρόσκληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προπονήθηκαν με τα τμήματα της ακαδημίας του ΠΑΟΚ , επίσης πήραν μέρος και σε διεθνές τουρνουά που διεξάγονταν το διάστημα αυτό στη Θεσσαλονίκη. Η επιλογή των παιδιών είχε γίνει από τους προπονητές του ΠΑΟΚ , οι οποίοι είχαν παραβρεθεί στην Κώ το Σαββατοκύριακο 13/11/2015 έως 15/11/2015 στα πλαίσια της συνεργασίας της Ομάδας μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τα παιδιά τα συνόδευσε στη Θεσσαλονίκη ο τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας κ. Παναγιώτης Πηλιγκός. Τα παιδιά που κλήθηκαν ήταν τα παρακάτω: 1. Ραπάι Ρέντι Κ14, 2.Πηλιγκός Απόστολος Κ12, 3.Ραπάι Κλαούντιο Κ12 , 4. Αλεξούδης Αλέξανδρος Κ9 από τον ΠΑΟΚ ΚΩ και 5. Λαδικός Παύλος από τον Αιγέα Κω. Τα παιδιά άφησαν άριστες εντυπώσεις, έδειξαν ότι στο νησί μας υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά στο χώρο του ποδοσφαίρου και έτσι οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , θέλουν να προχωρήσουν στην υλοποίηση προπονητικού κέντρου στο νησί μας , το επόμενο διάστημα .

Η δημιουργία προπονητικού κέντρου στο νησί μας , θα είναι ένα σημαντικό γεγονός που θα προσφέρει τεράστια οφέλη μακροπρόθεσμα στα παιδιά που έχουν ταλέντο. Στο τέλος Ιανουαρίου θα μεταβούν άλλα 4-5 παιδιά από άλλες ομάδες του νησιού .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΟΓΚΑΣ