Νέο έτος, ίδιος πρωταγωνιστής για τον Διαγόρα Βατίου

Για ακόμη ένα παιχνίδι τα γκολ του Δημήτρη Χαρτοφύλλη ήταν αυτά που χάρισαν τη νίκη στον Διαγόρα Βατίου που επικράτησε με 2-0 του Καλυμνιακού στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Βάση της εικόνας του παιχνιδιού, οι Βατενοί άξιζαν και με το παραπάνω τη νίκη, αφού είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες, ωστόσο μια αδράνεια τους προς το τέλος του ματς λίγο έλειψε να χαρίσει στους Κώους τον βαθμό της ισοπαλίας.

Καλύτερα μπήκε από το πρώτο λεπτό η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη και απείλησε για να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα. Η μεγαλύτερη ευκαιρία καταγράφτηκε στο 20′ με το απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Πιτσουρδάκη που απομακρύνθηκε από το οριζόντιο δοκάρι και την ίδια κατάληξη είχε στο 25′ η προσπάθεια του Χαρτοφύλλη.

Εν τέλει η υπεροχή των κυανέρυθρων απέδωσε… καρπούς στο 45′ με το κοντινό πλασέ του Χαρτοφύλλη, ο οποίος έγραψε το 1-0 που ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη και πάλι ο Διαγόρας είχε δοκάρι, το τρίτο στο ματς! Εκ νέου ο Χαρτοφύλλης σημάδεψε το δοκάρι στο 70ο λεπτό και ο Ανταγόρας κόντρα στην ροή του αγώνα έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Σχούλλη στο 88′, ωστόσο ο Τύρελης απέκρουσε στο τετ α τετ.

Το τελικό 2-0 έγραψε ο Χαρτοφύλλης στο 90′ και κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα του η οποία ξέφυγε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Στεφανάκης, Ράδος

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Τύρελης, Ζωάννου, Ζερβός, Πιτσουρδάκης, Αδάμος, Παπασταμάτης, Μικκιού (80’ Κυριακάκης), Κουρέλης (55’ Μοσχής), Ντούσκου (86’ Θεοδώρου), Χαρτοφύλλης, Γιαννακόπουλος

Καλυμνιακός: Τσαραπατσάνης, Αρκούδας, Αποστολόπουλος, Μαρίνος, Μακρής, Σχούλλης, Μεμά, Κουρζής, Κουμπιός, Κονταντώνης (75′ Ζαμάγιας), Τσιφτσίδης