Άνετο… ποδαρικό για τον Διαγόρα στην Λίνδο με σούπερ Μπερνιδάκη

Χωρίς να… ιδρώσει, ο Διαγόρας επικράτησε άνετα με 0-3 του Κλεόβουλου στο γήπεδο της Λίνδου και πήρε το τρίποντο στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Επιστροφή Φανούρη Γκινή στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, πριν από δέκα μήνες.

Ο “γηραιός” έκανε καλό ποδαρικό μέσα στο 2016, αφού κατάφερε να πάρει τα ηνία από το ξεκίνημα του αγώνα και άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ.

Μόλις στο 9ο λεπτό από την κεφαλιά- πάσα του Μπερνιδάκη, ο Τσαγγάρης με κοντινή προβολή έγραψε το 0-1 και στο 35′ ο Κιοσέογλου σημείωσε το 0-2, αφού μετουσίωσε την ασίστ από τον Μπερνιδάκη, με τον έμπειρο μέσο να κάνει εξαιρετική κούρσα πριν πασάρει στον συμπαίκτη του.

Η υπεροχή του γηραιού συνεχίστηκε σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι όπου είχε αρκετές ευκαιρίες και εν τέλει “έκλεισε” το σκορ στο 0-3 με την κεφαλιά του Μπερνιδάκη, μετά από σέντρα του Χατζηφούντα.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Χαρισμανίδης, Καζάς

Συνθέσεις:

Κλεόβουλος: Χρυσανθής, Κακλαμάνος Λ. (46′ λ. τρ. Γανωτάκης), Κωστάκης, Διάκουλας (30′ λ. τρ. Βίλζα), Ανδρεόπουλος, Κουκουτσέλας, Νικηταράς, Κολιάδης (70′ Μυριαλλής), Γαϊτάνος, Παπαοικονόμου, Κακλαμάνος Αλ.

Διαγόρας: Δαρζέντας, Πεταυράκης (80′ Φραντζής), Καρπαθάκης, Μαριάς, Μπαούρης, Γεωργιάδης, Καραγεωργίου, Τσαγγάρης (75′ Γκινής), Κιοσέογλου, Χατζηφούντας (85′ Τσαγκάρης), Μπερνιδάκης