Έμειναν “άσφαιροι” στο γειτονικό ντέρμπι

Το 2016 δεν ξεκίνησε με… γκολ για Φοίβο και Κλεάνθη που στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο γειτονικό ντέρμπι που έγινε στην Κρεμαστή.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το πρώτο μέρος, αφού και οι δύο είχαν από ένα καλό διάστημα, ενώ η επανάληψη άνηκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους που παρουσιάστηκαν άστοχοι στην τελική προσπάθεια και μοιραία έμεινε η λευκή ισοπαλία.

Πρώτη απείλησε η ομάδα του Γιώργου Σταυριανού με το σουτ του Σκόρπου μέσα από την περιοχή στο 28ο λεπτό που εξουδετερώθηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία, όμως, του πρώτου μέρους άνηκε στον Φοίβο. Το σουτ του Ζουρούδη αποκρούστηκε δύσκολα από τον Καστανάκη και η μπάλα απομακρύνθηκε αφού χτύπησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Σταμάτη Μαργέλου παρουσιάστηκαν με περισσότερη διάθεση και πήραν τα ηνία για να κυνηγήσουν το γκολ. Το πλησίασαν σε αρκετές περιπτώσεις, ωστόσο η δυστοκία τους, τους στέρησε το δικαίωμα να πάρουν το τρίποντο.

Ντόστι και Δράκος απείλησαν στο 55′ και 57′ αντίστοιχα με σουτ, αλλά ο Καστανάκης ήταν σε ετοιμότητα και είπε “όχι” ισάριθμες φορές.

Κλασική ευκαιρία χάθηκε από τον Ζουρούδη στο 70′ όταν ο Τζεμαλάϊ έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον έμπειρο επιθετικό, αλλά αστόχησε και έχασε την δυνατότητα να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Απ’ την μεριά τους οι Παραδεισιώτες, αφού κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους, λίγο έλειψε να “παγώσουν” το γήπεδο Κρεμαστής, αλλά στο 84′ το σουτ του Αλεξανδρίδη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Μπερδεμπές, Λαζός

Συνθέσεις:

Φοίβος: Ψωμιάδης, Μήτρου, Μαϊλης, Αργέντης, Φελεγκάκης, Ντόστι, Κοντόγιαννος, Φτάκλας, Ζουρούδης, Παλάζης (70′ Τζεμαλάϊ), Δράκος

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Καρίκης, Δαλκίδης, Δραγάτης (85’ Σορωνιάτης), Σκόρπος (70’ Παπακωνσταντίνου), Γιαννίκος, Πελέκης (60’ λ. τρ. Γεωργάς), Πάττας, Αλεξανδρίδης, Γεωργαλλης