Παλικαρίσιο διπλό με ανατροπή του Άρη στα Μαριτσά

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, ο Άρης Αρχαγγέλου αντέδρασε με φοβερό στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο Μαριτσών και πήρε τη νίκη με 2-4 επί του τοπικού Ηρακλή στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries.

Δυνατά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η γηπεδούχος ομάδα και μόλις στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Κότσος ανατράπηκε από τον Κοτσίκο μέσα στην περιοχή και ο Κώστας Παπακωνσταντής με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, μετά την υπόδειξη του διαιτητή, έγραψε το 1-0 για τον Ηρακλή.

Πέντε λεπτά αργότερα (15′) ο Γιώργος Καρίκης με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 2-0 για τους πράσινους που βρέθηκαν με σημαντικά προβάδισμα νίκης από το ξεκίνημα του ματς.

Παρότι έδειχνε να τα έχει… χαμένα, ο Άρης αντέδρασε γρήγορα και με τον Μπαϊρακτάρτη στο 20ο λεπτό μείωσε σε 1-2 μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι. Η πίεση των παικτών του Χαρίτου δεν μετουσιώθηκε σε ισοφάριση πριν το ημίχρονο, αφού ο Χατζησάββας σημάδεψε το δοκάρι.

Η ψυχολογία είχε περάσει στο κιτρινόμαυρο “στρατόπεδο” και ο Άρης έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους, καταφέρνοντας στο 70′ να κάνουν το 2-2 με τον Μαρκόπουλο.

Τα πάντα ήρθαν… τούμπα στο 87′ με το σουτ του Γκίκα που κατέληξε στα δίχτυα για το 2-3, ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε ο Μαγιόγλου με κεφαλιά στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Μίαρης, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Κοσμάς, Κότσος(76΄Μακρής), Λορέντζος, Καρίκης, Μπιλιάς, Παπακωνσταντής, Τσούφιος, Καρίκης Γ., Στεφανάκης, Τσαλώλης (60′ Φελεσάκης), Λενιού

Άρης: Καραγιάννης, Κοτσίκος, Μαγιόγλου, Γκίκας, Τσελεπίδης, Σταμούλης (85΄Πευκιανάκης), Συμεωνίδης (60′ Δημητριάδης), Λαμπριανός (74′ Πίτσης), Μπαιρακτάρης, Χατζησάββας, Μαρκόπουλος