Από επιτυχία σε επιτυχία οι μικτές του νομού μας

Συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία στο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων οι μικτές ομάδες του νομού μας. Στο γήπεδο Αναβύσσου τόσο οι παίδες, όσο και οι νέοι επικράτησαν με 1-0 και 2-1 αντίστοιχα την Σάμο.

Τη νίκη για τους παίδες χάρισε ο Αντωνίου στο 52ο λεπτό με κεφαλιά και διαμόρφωσε ο τελικό 1-0 που έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Όσον αφορά τους νέους, άνοιξαν το σκορ στο 52′ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Διακογεωργίου και “λυτρώθηκε” στο 92′ με ο σουτ του ίδιου παίκτη που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 και αφού η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ενδιάμεσα η Σάμος είχε… πιστέψει στο θετικό αποτέλεσμα, αφού στο 87′ είχε φέρει το ματς στα ίσα.

Συνθέσεις:

Παίδες: Καβουνίδης (41’ λ.τρ. Σκαρπέτης), Κουλούμπρης, Ξεπαπαδάκης, Μωϋσάκος, Αμπελάς, Κωνσταντινίδης Περικλής (66’ Μπουρνέλης), Πόλο, Κωνσταντινίδης Σταύρος (69’ Κωστάκης), Καραμούζης, Μαγκούλιας, Αντωνίου

Νέοι: Ζαχαρίου, Αρέτογλου (65’ Κοντός Δημοσθένης), Τρέχας, Κατσαμάκης, Ραφτής, Αλαχούζος, Καμπουράκης (46’ Μαγιόγλου), Ξεζωνάκης, Κουντούρι, Διακογεωργίου, Μπάρδος (46’ Τζουανάκης)