Πάτησε… γκάζι στην επανάληψη ο Διαγόρας

Πατώντας… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Διαγόρας επικράτησε με 4-0 του Διαγόρα Βατίου στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 19η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries που έγινε στο γήπεδο Καλυθιών λόγω τιμωρίας του γηραιού.

Στο πρώτο μέρος οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς στα δίχτυα απέναντι στην καλοστημένη ομάδα της Νότιας Ρόδου.

Στην επανάληψη το γρήγορο τέρμα που πέτυχε η ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή τους έλυσε τα πόδια για την συνέχεια και τα πάντα πήραν τον δρόμο τους.

Το 1-0 έγραψε ο Κιοσέογλου στο 49ο λεπτό με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από ωραία προσπάθεια του Τσαγκάρη που έδωσε την ασίστ στον συμπαίκτη του.

Λίγο αργότερα (53′) στην μεγαλύτερη στιγμή τους στο παιχνίδι, οι Βατενοί λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν, αλλά ο Καρπαθάκης απομάκρυνε την μπάλα λίγο πριν την γραμμή στο σουτ του Θεοδώρου.

Στο 60′ έγινε το 2-0 από την εκτέλεση κόρνερ του Γεωργιάδη και την κεφαλιά του Τσαγκάρη, ενώ ένα λεπτό αργότερα (61΄) από την απομάκρυνση των αμυντικών των φιλοξενούμενων, ο Γεωργιάδης με τρομερό σουτ από μακρινή απόσταση σημείωσε το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Μπερνιδάκη από κοντά, παίρνοντας το “ριμπάουντ” μετά την απόκρουση του Ζωγράφου στην προσπάθεια του Χατζηφούντα.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Μοσχάτος, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

Διαγόρας: Δαρζέντας, Μπαούρης, Φωτεινής, Καραγεωργίου, Κιοσέογλου (71΄Γκινής), Χατζηφούντας, Μπερνιδάκης, Γεωργιάδης (64΄Παϊζάνος, 69΄Φραντζής), Τσαγκάρης Π., Καρπαθάκης, Πεταυράκης

Διαγόρας Βατίου: Τύρελης (69΄Ζωγράφος), Ζερβός, Πιτσουρδάκης, Αδάμος, Ζωαννου, Γιαννακόπουλος (71΄Τριανταφυλλίδης), Μικκιού (68΄Κοτζιάς), Παπασταμάτης, Ντούσκου, Χαρτοφύλης, Θεοδώρου.

 

 

  • .