Περίπατος “ελαφιών” στ΄Απόλλώνα

Για ακόμη ένα παιχνίδι η Ρόδος ήταν απολαυστική και μετέτρεψε σε… περίπατο την έξοδο της στ’ Απόλλωνα για την 19η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Τα ελάφια συνέτριψαν με 0-6 τον Απόλλωνα και συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία.

Στο 8ο μόλις λεπτό ο Δελαπόρτας με πλασέ στην κίνηση μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 και στην συνέχεια οι πράσινοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις χωρίς αποτέλεσμα (κεφαλιά του Γκόγκα άουτ στο 18ο λεπτό και απόκρουση του Μακαρούνα σε νέα κεφαλιά του έμπειρου επιθετικού στο 20′).

Στο 25′ ήταν σειρά των Απολλωνιστών να απειλήσουν και ο Κεφάλας απομάκρυνε το σουτ του Γιαννακόπουλου από μακρινή απόσταση διατηρώντας το μηδέν.

Πέντε λεπτά αργότερα (30′) ο Παυλίδης από κοντά σημείωσε το 0-2 σε μια φάση διαρκείας για την Ρόδο όπου οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απομακρύνουν την μπάλα από την περιοχή τους.

Επί της ουσίας οι τίτλοι τέλους του ματς έπεσαν στο 36ο λεπτό από την σέντρα- σουτ του Δελαπόρτα, όπου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα μετά από κόντρα σε αμυντικούς.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι κυανόλευκοι λίγο έλειψαν να βρουν τον δρόμο προς στα δίχτυα, αλλά στην προσπάθεια του Χατζηκυριάκου (47′) η μπάλα έφυγε άουτ.

Από ωραία συνεργασία στο 53ο λεπτό έγινε το 0-4. Μπαλιά του Δελαπόρτα στον Ορφανίδη και γύρισμα του δεύτερου από τα αριστερά όπου ο Παυλίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ακολούθησε στο 70′ το τρομερό γκολ του Ορφανίδη για το 0-5, αφού ο νεαρός παίκτης απέφυγε δύο αντιπάλους και με φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Μακαρούνα.

Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε ο Ευγενικός από ασίστ του Ορφανίδη, ο οποίος έκανε τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Στεφανάκης, Ορφανός

Συνθέσεις:

Απόλλων: Μακαρούνας Ι., Σκούμπρος, Χατζηκυριάκος, Μπαϊράμης, Ισκάς (75’ Σεντονάς), Γεωργίου, Μακαρούνας Μ., Δημητρόπουλος (55’ Μπαϊράμης Κ.), Γεωργαλλής, Γιαννακόπουλος (67’ Πλάτσης), Λαθούρης

Ρόδος: Κεφάλας, Ορφανίδης, Θεοδοσίου, Καλημέρης, Καντιμοίρης, Τζιβίλογλου (56’ Ευγενικός), Αξιώτης, Παυλίδης (55’ Ιμεραλιλάι), Γκόγκας, Δελαπόρτας, Αμανατίδης (67’ Γκάιδας)