Άφησε βαθμούς στην Αρχίπολη ο Αστέρας Παστίδας

Η πρώτη βαθμολογική απώλεια του Αστέρα Παστίδας στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) είναι γεγονός. Οι Παστιδενοί για την 9η αγωνιστική έμειναν στο 1-1 στο γήπεδο Αρχίπολης ενάντια στον τοπικό Εθνικό και έτσι είδε τους διώκτες τους να τον πλησιάζουν στην κορυφή.

Εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους, οι Αρχιπολενοί πήραν τα ηνία και απείλησαν την αντίπαλη εστία στο ξεκίνημα του αγώνα ώστε να ανοίξουν το σκορ.

Όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλου κατάφερε να ισορροπήσει και μάλιστα άνοιξε το σκορ με τον Πάπα που έγραψε το 0-1 στο 20ο λεπτό της συνάντησης.

Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στ’ αποδυτήρια, ο Μαυριός με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 στο 45ο λεπτό και αυτό έμεινε μέχρι το φινάλε.

Διαιτησία: Δουλγέρης, Διακοφιλιππής, Λαζός

Συνθέσεις: 

Εθνικός: Καρπαθάκης, Μπαρμπαντώνης, ΑΛευρόπουλος, Χατζηνικόλας, Μαυριός, Κρεκούκιας (46’ Μανέτας), Πάλλας (85’ λ.τ. Μπόσινας), Παπανθύμου, Χατζηπαυλής (75’ λ.τ. Θυριάκης)

Αστέρας: Ροδανάκης, Κατσούλης, Χαριτάκης, Αυγενικού, Ζερβός (75’ Λενιού), Καλαγρής, Συμεωνίδης (78’ Καραγιάννης), Αμπελάς, Πάπα, Αποστολόπουλος