Είχε την ουσία και πήρε τη νίκη ο Απόλλων Καλυθιών

Την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος) πανηγύρισε ο Απόλλων που επικράτησε με 2-0 του Διγενή στο γήπεδο Καλυθιών για την 9η αγωνιστική.

Καλύτερα ξεκίνησε τον αγώνα η ομάδα από τα Κοσκινού και στο 4ο λεπτό ο Ζούνης σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 23′ ο Ντάνη απόκρουσε το σουτ του Γεωργαλλίδη.

Τελικά το γκολ ήρθε, αλλά απ’ την άλλη πλευρά. Οι Καλυθενοί ευτύχισαν να προηγηθούν στην πρώτη τους επικίνδυνη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ. Στο 27′ ο Σπαχίου πήρε το “ριμπάουντ” στην απόκρουση του Μανωλάγκα και έκανε το 1-0 που ήταν σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη προσπάθησε ο Διγενής θα φέρει το ματς στα ίσα, αλλά ο Μιχαλάς στο 78′ απομάκρυνε πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Μάνο.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 80′ με τον Γεωργαλλίδη που σούταρε ελάχιστα άουτ και η μπάλα… τιμώρησε λίγο αργότερα (84′) τον Διγενή, αφού ο Μαυρομούστακος πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή και διαμόρφωσε το 2-0 “κλειδώνοντας” τη νίκη για την ομάδα του.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Μοσχάτος, Τσέτσος

Συνθέσεις:

Απόλλων: Ντάνι, Τσίττας, Ταντίκης (79′ Σταυρής), Κυρίτσης, Μιχαλάς, Κουφάλης, Νικολός, Σπαχιού, Μαυρομούστακος, Στάθης (64′ Κώστας), Γίδαρης (73′ Γεννημαχλέλης)

Διγενής: Μανωλάγκας, Διακανθός, Γεωργαλλίδης Δ. (81′ Γεωργαλλίδης Γ.), Κανάκης, Μάνος, Κυπριώτης, Μοσκιού, Ζούνης (67′ Νίκανδρος), Καραγιάννης (59′ Γκρίζης), Διακάκης, Παπαθανασίου