Ιάλυσος: “Ευχαριστούμε για την φιλοξενία…”

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Ιάλυσου όπου αναφέρθηκε με ειρωνικό τρόπο στην φιλοξενία των ανθρωπων του Εθνικού Πειραιώς στα πλαίσια της μεταξύ τους αναμέτρησης για την Γ’ Εθνική.

Θυμίζουμε πως αμέσως μετα το τέλος του αγώνα στο Μοσχάτο άναψαν τα αιματα και εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο παράγοντες των γηπεδούχων, οπου ενας εξ αυτών χτύπησε τον Στέργο Χατζηκοσμά.

Αναλυτικά:

«Ο ΓΑΣ Ιάλυσος «ευχαριστεί θερμά» τη διοίκηση του Εθνικού Πειραιώς για την «φιλοξενία» που παρείχε στην ομάδα μας πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά κυρίως μετά τη λήξη της Κυριακάτικης αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων μας. Είναι αλήθεια πως τέτοιου είδους «φιλοξενία», στις μέχρι τώρα επισκέψεις μας σε διάφορες πόλεις με διάφορες ομάδες του ομίλου μας, δεν είχαμε την τύχη-ατυχία να έχουμε γευτεί. Τα νέα ήθη(ανήθη) που πρεσβεύει η διοίκηση του κ.Αγγελόπουλου είναι πρωτοποριακά και περιλαμβάνουν ακόμα και το δικαίωμα ο πρόεδρος ή οποιοσδήποτε παράγοντας να μπορεί να επιτίθεται και να βιαιοπραγεί ενάντια σε ποδοσφαιριστή-ες αντίπαλης ομάδας. Λυπούμαστε γι’αυτά αλλά συνάμα υποσχόμαστε στην προσπάθεια ανταπόδοσης της φιλοξενίας (που πραγματικά η διοίκηση του κ.Αγγελόπουλου, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά, την κάνει πιο δύσκολη).

Υ.Γ Άραγε κ. Αγγελόπουλε οι αντίπαλοι δε σέβονται την ιστορία και το όνομα του ιστορικού σωματείου του Εθνικού Πειραιώς, όπως δηλώσατε προ καιρού κατά την υποτιθέμενη παραίτηση σας, ή οι πράξεις σας και της διοικήσεως σας απεικονίζουν την ασέβεια;».