Διπλή ροπαλιά παραμονής μέσα στην Λέρο

Τη νίκη με 0-2 μέσα στο γήπεδο Λέρου επί της τοπικής ΑΕΛ πήρε ο Ηρακλής Λάρδου στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 18η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries και ξέφυγε ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου κατάφερε στο ξεκίνημα να μην απειληθεί από τους πορτοκαλί που θέλησαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και μπήκαν επιθετικά στο ματς.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα και στην επανάληψη οι Λαρδιακοί “χτύπησαν” δύο φορές μέσα σε λίγα λεπτά, φτάνοντας στο τρίποντο.

Στο 55′ ο Ταγκάεφ βρήκε τον Ευαγγελίδη και ο έμπειρος παίκτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1, προτού ακολουθήσει το εύστοχο τελείωμα του Ταγκάεφ στο 58ο λεπτό όταν βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ και έγραψε το 0-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Αντωνάς, Βουλγαράκης, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

ΑΕΛ: Χαλκίδης, Καστής, Ακογλάνης (89′ Νικολάου), Καρπάθιος, Καρπαθάκης (72′ Ασένοφ), Τσάτσος, Ηλίας, Τσιοφύλας (50′ Γιαννουκάς), Μεραμπελιώτης, Φουντής, Καράγκιολης

Ηρακλής: Μήλιος, Παπαϊωάννου, Νικολί, Διακοβασιλείου Στ., Καλοπήτας, Μπενούρ (82′ Παπαδόπουλος), Ευαγγελίδης Ι. (77′ Καμμάς), Χαρίτος Μ., Κοντός (89′ Φάκκας), Ταγκάεφ, Πομπού