Οι αντιπάλοι του πρωταθλητή Δωδεκανήσου στα μπαράζ ανόδου για τα επόμενα 8 χρόνια

Αντιπάλους τους πρωταθλητές απο τις ΕΠΣ Χίου, Κυκλάδων και Λέσβου θα έχει ο πρωταθλητής του νομού μας στα φετινά μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής.

Μετα απο κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ, η πρωταθλήτρια ομάδα της Σάμου είναι αυτή που θα πάρει την θέση των Δωδεκανήσων και θα αντιμετωπίσει τους πρωταθλητές Κορινθίας, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Για την φετινή σεζόν και τα υπόλοιπα 7 χρόνια ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου, μετα την μεγάλη επιτυχία της ΕΠΣΔ, θα αντιμετωπίζει τις πρωταθλήτριες ο ομάδες νήσων.

Τη διετία 2017 -19 αντίπαλοι θα είναι οι Κυκλάδες, Χίος και Σάμος, αφού η Λέσβος θα συμμετάσχει στον άλλον όμιλο μπαράζ.

Τη διετία 2019- 21 αντίπαλοι του πρωταθλητή του νομού μας θα είναι οι Λέσβος, Κυκλάδες και Σάμος, αφού η Χίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει δυσκολότερες ομάδες.

Τέλος, διετία 2021-23 τα Δωδεκάνησα θα τεθούν αντιμέτωπα με Χίο, Λέσβο, Σάμο και οι Κυκλάδες θα πάρουν μέρος στον άλλο όμιλο.

Αν δεν αλλάξει κάτι, η πρωταθλήτρια ομάδα του νομού μας θα παίξει ξανά κόντρα στους πρωταθλητές Κορινθίας, Δυτικής και Ανατολικής Αττικής, την σεζόν 2023-2025.