Τέλος το εφηβικό του Φοίβου

Με ανακοίνωση του, το Δ.Σ. του Φοίβου έκανε γνωστό την διακοπή λειτουργίας του εφηβικού τμήματος της ομάδας.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό, ότι με σχετική απόφασή του, ενέκρινε τη διακοπή λειτουργίας του εφηβικού τμήματος της ομάδας, χωρίς σε καμία περίπτωση να μην εξυπηρετεί τους εφήβους που έχουν επιλέξει να αθλούνται και να αγωνίζονται με την ομάδα του Φοίβου. Η απόφαση, ελήφθη με σύνεση και ευαισθησία, αφού έχει προβλεφθεί η εξυπηρέτηση των αθλητών.
Συγκεκριμένα, το εφηβικό τμήμα του Γ.Σ. Φοίβος Κρεμαστής (παιδιά ετών 2000 – 2001), αριθμούσε 15 μέλη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα στις προπονήσεις εμφανίζονταν μόλις 7 με 8 παιδιά, κατά περίπτωση. Το τμήμα για να εξυπηρετήσει τις προπονήσεις του και τους αγώνες, θα έπρεπε να αριθμεί περί τα 18 άτομα. Σε αγώνα της περασμένης Κυριακής, το εφηβικό τμήμα δεν κατάφερε να συμπληρώσει τον αναγκαίο αριθμό για τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ δεν μπορούσε και να «δανειστεί» αθλητές από το παιδικό τμήμα, αφού διεξαγόταν αγώνας και για τους μικρότερους αθλητές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο αγώνας να αναβληθεί.
Με βάση τα παραπάνω, αποφασίστηκε η διακοπή λειτουργίας του εφηβικού τμήματος του Φοίβου Κρεμαστής, αλλά η εξυπηρέτηση των αθλητών που παρακολουθούσαν τις προπονήσεις και συμμετείχαν στους αγώνες. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε οι 7 με 8 αθλητές του εφηβικού τμήματος, να προπονούνται μαζί με την πρώτη ομάδα του Φοίβου. Με αυτό τον τρόπο καθίσταται σαφές πως κανένα πρόβλημα δε δημιουργείται από την απόφαση της ομάδας, ενώ κανονικά συνεχίζει τα λειτουργεί και το παιδικό τμήμα του Φοίβου