Νίκη παραμονής μέσα σε πέντε λεπτά για την Δόξα Ψίνθου

Από την επικίνδυνη ζώνη ξέφυγε ακόμη περισσότερο η Δόξα που επικράτησε με 3-0 της ΑΕ Λέρου στο γήπεδο Ψίνθου για την 19η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries. Μέσα σ’ ένα πεντάλεπτο στο πρώτο μέρος τα γκολ των βυσσινί που έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με τρίτο τέρμα στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Καλύτερα μπήκαν οι γηπεδούχοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν στο 15′ να κάνουν το 1-0 χάρις το ωραίο τελείωμα του Μιχάλη Λυριστή μέσα από την περιοχή.

Συνέχισαν να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον έλεγχο οι Ψινθενοί και το 2-0 ήρθε μετά από τέσσερα λεπτά. Στο 19′ ο Κυριζής σέντραρε παράλληλα και ο Καρπάθιος έστειλε την μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι παίκτες του Άκη Δελαπόρτα κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους σκορ και μάλιστα δεν απειλήθηκαν, με εξαίρεση ένα σουτ στο 30′ του Καρπαθάκη.

Με την έναρξη του β’ μέρους (52′) η Δόξα πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Θοδωρή Λυριστή και “σφραγίστηκε” η μεγάλη νίκη της με σκορ 3-0 στο γήπεδο Ψίνθου.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Διακοφιλιππής, Σαρρής

Συνθέσεις:

Δόξα: Ηλίας, Ορφανός, Μπαρμπαντώνης, Κωστομοίρης, Στελλάς, Λυριστής Μ., Κιόττου (80′ Καρίκης), Κυριαζής,Λυριστής Θ. (57′ Χατζηνικόλας), Τσακίρης, Τσοπάνογλου

ΑΕΛ: Ταχιράϊ, Κάστης (46′ Κοντογιάννης), Ακογλάνης, Καρπαθάκης (71′ Αλεξόπουλος), Καρπάθιος, Τσάτσος, Ηλίας, Τσιόφύλας(63΄Ασένοφ), Μεραμπελιώτης, Πέρος, Καραγκιόλης