Άνεμος η… Κατταβιά

Σ’ ένα παιχνίδι όπου διεξήχθη κάτω από ισχυρούς ανέμους, η Κατταβιά επικράτησε με 3-0 του Αγίου Γεωργίου στο γήπεδο ΕΑΚ για την 10η αγωνιστική του β’ ομίλους της Β’ κατηγορίας και παρέμεινε στο -1 από τον Ποσειδώνα και την κορυφή.

Με ευνοϊκό άνεμο, η Κατταβιά μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν την εστία του Στελλά στο 5ο λεπτό με το σουτ του Κούρου που έφυγε λίγο άουτ.

Μετά την προειδοποιητική βολή, οι γηπεδούχοι που είχαν τον έλεγχο, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα πιεστικοί, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ.

Στο 30ο λεπτό ο Ντούπης έκανε την σέντρα και ο Χατζημανώλης στην προσπάθεια του να απομακρύνει τον κίνδυνο, έστειλε την μπάλα άθελα του στα δίχτυα της ομάδας του για το… τυχερό 1-0 των γηπεδούχων.

Αυτό ήταν ένα πλήγμα για τους Μαλωνίτες που προσπάθησαν να συνέλθουν, αλλά δέχθηκαν δεύτερο… χτύπημα σε κομβικό σημείο.

Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου (44’) ο Κούρος με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 2-0 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έγιναν πιο επιθετικοί μετά τις αλλαγές και είχαν τις ευκαιρίες να μειώσουν το σκορ.

Στο 50’ ο Χατζηνικόλας σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 55ο λεπτό είδε τον Παπαβεργή να αποκρούει την προσπάθεια του. Στην επαναφορά της δεύτερης φάσης, ο Κούτρης σούταρε πάνω από τα δοκάρια.

Παρά την πίεση της ομάδας του Μιχάλη Κουτσουμπάρη, η Κατταβιά κόντρα στην ροή του παιχνιδιού έφτασε σε τρίτο τέρμα και κλείδωσε τη νίκη.

Σε ωραία εκδήλωση αντεπίθεσης στο 65ο λεπτό, ο Κούρος βρέθηκε απέναντι από τον Στελλά και διαμόρφωσε το τελικό 3-0, αφού στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Μπερδεμπές, Σαρρής

Συνθέσεις:

Κατταβιά: Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Κώτης, Ζωάννου, Μέντος, Γιώτας , Κούρος (86’ Ριζάς), Παπαστεργής, Νασόπουλος, Τριπολίτης (78’ Αυγέρης), Ντούπης (68’ Σαπαλίδης)

Άγιος Γεώργιος: Στελλάς, Σακελλάρης, Ντύρος, Γεωργάς, Κούτρης, Κολιού (69’ Μπέρδης), Πονιάς, Χατζηνικόλας, Παρδαλός (59’ Σκυλλαράκης) Χατζημανώλης, Κοστόφ (69’ Τσακίρης)