Επιστροφή στις νίκες για τον Ποσειδώνα

Μετά την πρώτη απώλεια βαθμών την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ποσειδών επέστρεψε στην Κάρπαθο και στις νίκες, επικρατώντας άνετα με 4-0 της Ασπίδας Απολακκιάς στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του β’ ομίλου της Β’ κατηγορίας.

Οι Καρπάθιοι μ’ αυτή τη νίκη παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ότι και να συμβεί στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Το σκορ άνοιξε ο Γιάννης Σπανός στο 15’ από κοντά, μετά από λάθος των φιλοξενούμενων και το 2-0 έγινε στο 20’ με τον Βιλανούτση.

Στο 30’ η Ασπίδα είχε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ, αλλά στο απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Περούλη, η μπάλα απομακρύνθηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Λίγο πριν το ημίχρονο (40’) ο Μανώλης Σπανός με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Βιλανούτσης στο 55ο λεπτό της συνάντησης.

Διαιτησία: Κάζας, Σάββενας, Μπέκας

Συνθέσεις:

Ποσειδών: Γαλάνης, Βογιατζιδάκης (50’ Κρέτσης), Καραγιαννάκης, Σπανός Ι., Τσάμης, Μαντινάος (50’ Κρητσιώτης), Χριστόπουλος Θ., Τσιαβέλης, Βιλανούτσης, Καζηλιέρης (60’ Χριστόπουλος Μ.), Σπανός Ε.

Ασπίδα: Μητσού, Ζαράρης, Γιαλός, Χατζημιχαήλ, Παπαδιός, Σκουλούδης, Μίρτο, Μέγκι, Περούλης, Διαμαντής, Τοπραμίτι