Νίκη… παραμονής για Ροδιακό

Τεράστιας σημασίας νίκης σημείωσε ο Ροδιακός που στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του β’ ομίλου της δεύτερης τοπικής κατηγορίας επικράτησε με 1-0 του Ακουσίλαου στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Στο πρώτο μέρος ο δυνατός άνεμος που έπνεε στην περιοχή ήταν με το μέρους των γηπεδούχων και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν το 1-0 χάρις το πλασέ του Μάχλη στο 42ο λεπτό.

Στην επανάληψη άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες, αφού στο 65′ ο Ζαμαντάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές.

Παρότι αγωνίζονταν με μειονέκτημα, ο Ροδιακός στην κόντρα επίθεση ήταν αυτός που είχε τις ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Στο φινάλε ο Ακουσίλαος ανέβηκε για να αναζητήσει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν άλλαξε κάτι, αφού στο 80′ από την προσπάθεια του Κουτσουμπάρη, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Λαζός, Τάσσης

Συνθέσεις:

Ροδιακός: Κνιφάτι, Ζαμαντάκης, Γαλουζής, Τσακίρης, Καλογερόπουλος, Κλάψης, Σέντης (46’ Πουλλής), Αντωνιάδης, Ξύπας, Σπανός, Μάχλης (81’ Καρελλάς, 91’ Βαγιανάκης)

Ακουσίλαος: Κοντογιάννης, Νικολίτσης, Χειμωνέττος, Κουτσουμπάρης, Κ. Καβουκλής, Σάββενας, Παπανικολάου, Μ. Καβουκλής, Κώστας, Παπακωνσταντίνου (23’ Σάββενας, 90’ Ντελάκης), Πατάκας