Παροικία της Ρόδου στο… Περιστέρι

Τρεις μεταγραφές  πραγματοποίησε ως τώρα, ο Ατρόμητος, για την Ακαδημία του. Οι κυανόλευκοι απέκτησαν από τη Ρόδο, τον Μάριο Ζούνη από την ομάδα του Ατρόμητου Ρόδου, τον Αντώνη Διακογεωργίου απο τον Κλεόβουλο Ρόδου και τον Φώτη Μπάρδο από την Δόξα Ψίνθου Ρόδου.

Και οι τρείς ποδοσφαιριστές πέρασαν με επιτυχία την αξιολόγηση του σκάουτερ της ομάδας Τόλη Αποστόλου και των προπονητών της Ακαδημίας και αποκτήθηκαν.

Στην Κ15 ο 14χρονος Ζούνης!

ο 14χρονος Μάριος-Μιχαήλ Ζούνης, του Ατρομήτου Ρόδου, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι των δύο ομάδων στην Αθήνα, το διήμερο 28 και 29 Δεκεμβρίου και έλαβε την πρόσκληση να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα Κ15 του Ατρόμητου. Ο μικρός εγκαταστάθηκε στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου και θα ξεκινήσει από σήμερα προπονήσεις με την ομάδα Κ15 υπό την επίβλεψη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Στην Κ17, ο 15χρονος Διακογεωργίου

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από τη Ρόδο, θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον Ατρόμητο. Ο γεννηθείς το 2000, Αντώνης Διακογεωργίου που ανήκε στον Κλεόβουλο Λίνδου θα φορέσει τη φανέλα των Περιστεριωτών και θα τεθεί στη διάθεση του Βασίλη Καλτσή. Η πρώην ομάδα του 16χρονου ανακοίνωσε:

«To Δ.Σ. του Κλεόβουλου Λίνδου ανακοινώνει την μεταγραφή του Αντώνη Μιχαήλ Διακογεωργίου στον Ατρόμητο Αθηνών. Εύχεται στον ποδοσφαιριστή μας καλή τύχη και επιτυχίες στη νέα του ομάδα».

Στην Κ17, o 16χρονος Μπάρδος!

Στον Ατρόμητο όμως θα συνεχίσει να αγωνίζεται και άλλος ένας Ροδίτης, ο Φώτης Μπάρδος, γιός του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Νίκου που έπαιζε στη Δόξα Ψίνθου (ένα ορεινό χωριό της Ρόδου). Ο Μπάρδος έλαβε μέρος στις πρόσφατες αξιολογήσεις που έκανε ο Ατρόμητος, πείθοντας τους ανθρώπους του ότι πρέπει να του δώσουν την ευκαιρία. Ο μικρός θα τεθεί κι αυτός άμεσα στη διάθεση του Βασίλη Καλτσή.

football-academies.gr